שאלה

NiTROuS

New member
שאלה

באיזה אזור בקנדה נמצאת העיר ויניפג? צפון דרום מרכז איפה? ועוד משהו,האם הרבה ישראלים מגיעים לשם במעבר מישראל לקנדה? תודה מראש!

formersusan

New member
כמו מרבית הערים הגדולות בקנדה

ויניפג נמצאת בחלקה הדרומי של קנדה (ההתיישבות העירונית הצפופה יותר היא פחות או יותר לאורך הגבול עם ארה"ב, למעט כמה יוצאי דופן). ויניפג נמצאת בפרובינציה מניטובה, הממוקמת בערך במרכז קנדה. ניסיתי להצמיד להודעה מפה, אבל מה משום מה היא לא עולה לי.

NiTROuS

New member
תודה רבה

האם הרבה ישראלים עוברים לשם?אולי מישהו יודע מניסיון אישי?

noa0912

New member
תלוי...

מניטובה נמצאת בערבות הקרח הקנדיות. אין לשם נהירה של ישראלים כמו לטורונטו, אבל בהחלט יש כמה... בפורום של YNET, יש מ"ס אנשים שמתנסים בתהליך ההגירה למניטובה (אולי גם כאן ואני לא יודעת), אז אני ממליצה לך לנסות גם שם, אם לא תקבל תשובה.

yoav68

New member
וויניפג נמצאת בפרובינציה מניטובה

בערך במרכז קנדה (תעשה חיפוש במפה הרצ"ב). ניתן להגר לשם בעזרת הקהילה היהודית, בתנאי שיש למבקש הבקשה מקצוע מהרשימה שלהם, והוא צובר מספיק נקודות (צרפתי לינקים מתאימים). אפשר לפנות לדליה או לאבלין מהקהילה היהודית בוויניפג, אפילו טלפונית (בקישור 1 מופיעות תחת federation staff: הן מאוד נחמדות וישמחו לתת לך אינפורמציה בנוגע להגירה מהפרובינציה. כיום, התהליך הפרובינציאלי אורך כשנה. בהצלחה נ.ב: בקישור מס' 3, תבדוק אם המקצוע שלך מופיע ברשימת המקצועות תחת Inserts: High Demand Occupation Lists (PDF)- זה ממש בסוף הדף, ואח"כ תעשה בדיקה עצמית Self-Assessment Worksheet (PDF)זה מופיע בחלק העליון.

NiTROuS

New member
תודה רבה לכולכם

האמת שלא הייתי צריך עזרה בקשר לזה כיצד להגיע לשם,אני כבר מכיר את כול התהליך,פשוט רציתי לדעת קצת יותר אבל בכול זאת תודה רבה

למעלה