שאלה לי למשל שוקולד גורם להיות היפראקטיבית אמרו לי שזאת בעצם אלרגיה לשוקולד... לעוד מישו יש את זה??
C charliebr New member 30/11/03 #1 שאלה לי למשל שוקולד גורם להיות היפראקטיבית אמרו לי שזאת בעצם אלרגיה לשוקולד... לעוד מישו יש את זה??
L loving angel New member 30/11/03 #2 לי זה רק גורם...../images/Emo9.gif לאנרגיה שנמשכת זמן מסויים ואז נעלמת... אז אסור לך לאכול שוקולד בכלל?
לי זה רק גורם...../images/Emo9.gif לאנרגיה שנמשכת זמן מסויים ואז נעלמת... אז אסור לך לאכול שוקולד בכלל?
C charliebr New member 30/11/03 #3 מותר לי! חחח אני מכורה..... פשוט אני נהפכת להיפראקטיבית חחח שלפעמים דווקא נחמד מאוד....
L loving angel New member 30/11/03 #4 אהה חחחח חשבתי....../images/Emo6.gif שאסור לך.... סוריי טעות שלי..... סיון
C charliebr New member 1/12/03 #5 מממ אנשים הייתי היום במקס ברנר יווואאווווו איזה דבר מדהים! אכלתי סופלה שוקולד ושתיתי שוקו משוקולד מריר וזה מזה טעים! וכל כך שוקולדי! יש לי עמידות מדהימה לשוקולד חחח מומלץ בחוםםםם
מממ אנשים הייתי היום במקס ברנר יווואאווווו איזה דבר מדהים! אכלתי סופלה שוקולד ושתיתי שוקו משוקולד מריר וזה מזה טעים! וכל כך שוקולדי! יש לי עמידות מדהימה לשוקולד חחח מומלץ בחוםםםם