שאלה.

resputin

New member
שאלה.

הממ.. כמה זמן לוקח לכדורים(אקס') לצאת מהמחזור של הדם (ז"א בבדיקה לא יהיו שאריות)?

dod_basim

New member
תשובה

לאקסטה לוקח פחות מיום לצאת ממחזור השתן הדם כמה ימים אבל נשאר חודשים במח העצם...

Merck

New member
למה אתה אדיוט? (פחות מיום?!)

לתת תשובה לא מבוססת למשהו על משהו רציני כמו בדיקת סמים זה פשוט להיות דביל.

j i m m y

New member
מה זה השטות האווילית הזאת ??

מה זה? אתה חושב שאם אתה לוקח MDMA טהור אז הוא לא נשאר לך במערכת העצבים? איזה שטות! ממש מרגיז אותי לשמוע אנשים אומרים דבר כזה. חביבי, אקסטזי זה בסה"כ MDMA עם חומר מגבש ועם סודה לשתיה או קמח, אז זה לא משנה! תפסיקו עם החירטוטים האילו, ל MDMA יש אותה השפעה בדיוק כמו שיש לאקסטת BOSS, כולל הדאון, כולל הכל.

ZBlaster

New member
אוי לא אל תגיד את השם הזה אפילו!!!

אקסטה כל כך מסריחה שלהקיא ממנה! בעעעעע כל אקסטה זה דבר מסריח. נקודה. ויש לזה טעם של עוד יותר להקיא מזה Z-Blaster

ג'ימי יקירי

אני לא זוכר שציינתי משהו לגבי מערכת העצבים... אני גם לא דיברתי על E מעורבב. אני דיברתי על אמ. די. ולדעתי זהו כרטיס הכניסה לגן עדן. אם אתה באמת חושב ש E סטייל בוס (לא עלינו) משתווה לדבר האמיתי, ובכן ידידי לא נותר לי אלא לאחל לך לטעום את הדבר הטהור האמיתי. ובאמת, אל תתעצבן, הנה קח

j i m m y

New member
השדרה זה חלק ממערכת העצבים

למעשה זה החלק הראשי של מערכת העצבים. זה כמו שתגיד שיש משהו שנשאר בלב, טבעי שהוא גם יעבור לכל כל הדם.. Duh ואני לא יודע מה עושים לכם שם, אבל זה ממש שטות, MDMA זה MDMA וההשפעות הן אותן השפעות. ככה כתוב בארוויד, ככה אני מאמין. כל E מעורבב בדיוק כמו שכל MDMA בצורת אבקה מעורבב כי מן הסתם MDMA נוטלים במיליגרמים, ואם זה באמת היה 'טהור' אז האבקה הייתה איזה 5 גרגירים. וגם בקפסולות אנטיביוטיקה יש סודה לשתיה, בכל כדוד יש כמות מסויימת של ג'לטין וסודה לשתיה כדי שיהיה אבקה. בכל אקמול יש חומר מגבש, כדי שיתן לזה את הצורה של הכדור. וחוץ מזה, חשבת פעם אולי שאנשים פשוט מפוררים אקסטות ומכניסים את זה לקפסולות ומוכרים לך את זה ב-פי 5 יותר כסף? הא ?

Merck

New member
ההבדל היחד

זה שלדעתי (לא יכול להוכיח את זה) אבל לדעתי אמ די (אבקה) בדרך כלל טהור או יותר טהור מכדור שיש בו ספיידים MDE MDA וכו' זה שאנשים עושים מזה כזה הבדל גדול זה או פסיכולוגי או שהם לוקחים יותר מדי אבקה :) הכי טוב להזמין קיט בדיקה למי שדואג. שוב... יכול להיות שאני אדיוט ובכלל לא בכיוון

j i m m y

New member
MDMA זה למעשה סוג של ספידים

ומי שאומר שמוסיפים לMDMA ספידים הוא פשוט ליצן !! ספידים זה למעשה Meth Amphetamine וMDMA זה MethylDeoxy MethAmphetamine או בקיצור MDMA.

Merck

New member
אז זהו... שלא

זה ש MDMA קשור כימית ל Meth (ד"א ספיידים הם אמפטמינים וגם מט' אמפטמין בנהם) זה נכון, אבל ספייד זה ספייד ו MDMA זה MDMA... דברים מאוד שונים בהשפעה הפיזיולוגית שלהם. להגיד שה MDMA זה סוג של ספייד, זה כמו להגיד שקולה זה סוג של מים או ש לפי מה שאתה אומר... MDMA זה ספייד + Nitrogen dioxide שזה גז רעיל, אז MDMA צריך להיות רעיל? לא? ככה, זה השם דומה או כולל או אני לא יודע מה, זה לא אומר כלום, ההרכב הכימי שונה וזה משהו אחר, וספייד זה ספייד.. והרבה פעמים זה יותר קל או זול ליצור מ-MDMA וכדורים הם ידועים כלא טהורים... למשל בתמונה אפשר לראות שיש כדור בשם Notes שהיא בוא גם ספייד וגם MDMA

j i m m y

New member
הייתה כמות אפסית של אקסטות עם לכלוך

בארץ, וגם כשהיו אז היה המון רעש, כמו בזמנו עם הטוויטי שהתגלה כאקסטה 'מזוייפת', שהיה בה MDA במקום MDMA, וחביבי, אתה יכול לבלוע/להסניף MDMA עד שיתפורר לך המוח, אם אתה חושב שאין קשר בין ספידים וMDMA, אז בתאבון, ושיהיה לך לבריאות.

Merck

New member
מה אתה אומר?

אתה משווק ראשי של כדורים שאתה יודע את הכמות אקסטות המלוכלכות בארץ? גם הבן אדם הכי הכי מבין במדינת ישראל באקסטות לא יודע כמה ומה נכנס לכאן. גם אם אתה אוכל 10 שנים כדורים וקונה אותם בהולנד או בלגיה או לא יודע איפה ואבא שלך הסוחר הכי גדול בארץ... עדיין לא יהיה לך מושג מה וכמה עובר כאן. חמוד שלי, רוב הכדורים בעולם מלוכלכים, ורוב הכדורים בעולם הם מאירופה. ודבר שני, לא אמרתי שאין קשר בין ספייד ל MDMA רק שזה לא אותו דבר, ו MDMA פחות מזיק והשפעה מאוד שונה מ- Methamphetamine ואתה אמרת שזה אותו דבר... אז די לדבר שטויות, תתבגר קצת.

Speedster

New member
אז רגע...אתה הוא המשווק הגדול ???

לא ??? אז איך בדיוק אתה קובע שרוב הכדורים בעולם הם מלוכלכים ??? תחשוב קצת לפני שאתה כותב שטויות...

j i m m y

New member
הוא מדבר שטויות,

אבל מה זה שטויות, הוא פשוט חושב שאם הוא לוקח MDMA אז לא יקרה לו כלום..

Merck

New member
אתה יודע מה

יכול להיות שלא הייתי צריך להגיד "רוב" כי זה אומר מעל 50% ובאמת אני לא יכול לדעת את זה (למרות שאחפש עם כן קיים מספר) אבל מה שכן בטוח, שבעולם יש ארגונים כמו DanceSafe וחברות כמו EZ-Test בגלל ריבוי הכדורים הלא טהורים, עד מצב שכמעט כל כתבה גם געד וגם נגד אקסטות מזכיר את המילים "Notoriously Impure" אני מתנצל אם משהו קיבל את הרושם שאני יודע בדיוק כמה ומה יש בארץ, אבל 1) אם ברוב העולם אחוז הכדורים ה"מלוכלכים" הוא כל כך גבוה, למה שבארץ זה יהיה שונה? 2) איך אפשר לדעת את המצב בארץ חוץ מבהשווא לחו"ל (שיש ארגונים שבודקים את זה) 3) גם אם בארץ במקרה יצא בפוכס בלי סיבה הכל נקי כמו שנאמר... לא עדיף לחשוד שזה לא המצב.. כי אנחנו לא חיים בארץ הטלטבייס זהכל קסום ומיוחד? 4) גם אם טעיתי לגמרה שוב בקשר לאחוז הכדורים המכולכים בארץ, MDMA זה עדיין לא ספייד וספייד זה עדיין לא MDMA וזה בעצם הנושא העיקרי. אז ככה... כן, אולי הגזמתי בשימוש במילה "רוב" אז בוא נחליף את זה ב"הרבה" וזה מבוסס על המצב בחו"ל ש *יכול להיות* שונה מכאן וכאן היהודים החכמים יותר טובים מכולם. (במיוחד שהמעבדות בחו"ל) יותר טוב?

Speedster

New member
אני עדיין לא מבין...

איך אתה יודע על מצב הכדורים בארץ או בעולם ??? אתה לא.

למעלה