שאלה ..

שאלה ..

יש לי בעיה.. אני בן 17 וארבעה חודשים, אין עוד כל-כך הרבה זמן ויאלללההה לצבא. אני רוצה להתגייס לסיירת מובחרת, כבר כל-כך הרבה זמן אני עובד על זה, מתאמן, הולך לכל המתכונים לטרוס גיוס וכל הבולשיט הזה, אני רוצה להתגייס למשהו כמו שלדג או 217. אבל, אמא שלי לא רוצה שאני יתגיס למשהו ממש קרבי, כי אחי היה ב-217 וזה הספיק לה, היא ממש מעוצבנת בגלל זה, היא נורא מפחדת ואני מבין אותה. אני עוסק במחשבים, והיא אומרת לי `` למה לא תלך למשהו כמו ממר`מ וכל הדברים שמשתייכים למחשבים ``. יש למישהו עצה בשבילי? positive entropy

crazy tal

New member
הפיתרון פשוט:

אין לך ברירה, אתה לא יכול ללכת לקורס תכנות וכדומה עם פרופיל 97, אז מה שנשאר לך זה להתקבל לשלדג.

dmor_il

New member
איזה דמיון !!!

היי אחי! מה המצב? תקשיב, רק רציתי להגיד לך שהדמיון בינינו פשוט מדהים !!! חוץ מעניין של האמא - אמא שלי מפוחדת כמו כל אמא, אין מה לעשות אחי, אבל היא לא עושה לי בעיות עם משאלות ליבי שהם כמו שלך בנוגע לצבא. אנחנו אפילו בידיוק באותו הגיל, בואנא, אני מרגיש כאילו אני זה אתה :) מאיפה אתה בארץ? אני מת``א. וכמו שהחבר`ה אמרו, עם פרופיל 97, קרבי זה בטוח! שיהיה בהצלחה לכולנו! דניאל. נ.ב.: באיזה קורס הכנה לצבא אתה?

למעלה