שאלה...

n u t

New member
שאלה...

היי לכם
יש לי שאלה... אני מחפשת מקום ללמוד בו סלסה למתחילים שלא מתבצעים בו חילופי זוגות? מישהו מכם מכיר מקום כזה במרכז? המון תודה מראש!
ענת

Lechko

New member
חילופי זוגות? חחח

i wonder... כי אני מחפש מקומות בסלסה שיש בהם חילופי זוגות
אני מניח שאת מתכוונת לרואדה כי שם מחליפים בני זוג תוך כדי הלימוד. בכל מקרה, ברוב המקומות מתחילים לאט לאט ללמד סלסה אל איי, ששם לא מחליפים בני זוג, מקום אחד שמלמדים בו הוא הפוקוס: www.latino.co.il לפרטים... תבדקי מתי יש לימוד אל איי סטייל. ויש בבילטינו ששם מדריכים המדריכים היותר מנוסים בארץ (יניב ושרונה) אבל נראה לי שהרמה שם גבוהה יותר וקצת קשה למתחילים לקלוט את השיטה.

n u t

New member
תודה לך!../images/Emo24.gif

ריקודי אל איי תמיד נשארים עם בן הזוג שלך?

XUXA141

New member
כן.

זה ריקוד זוגי רגיל. לפעמים בזמן השיעור , אם יש מספר עודף של אחד המינים, אז המדריך מבקש להתחלף כדי שכולם יוכלו ללמוד, אבל זה לא חובה, ואם אתם לא רוצים להפרד לא יכריחו אתכם. לדעתי דווקא היה כדאי ,לפחות בזמן השיעור להתחלף כדי להרגיש איך זה עם בן זוג אחר, ולגלות אם אנחנו לא במקרה מובילים אחד את השני כי אנחנו מכירים, ואיך זה להבין את הריקוד של מישהו זר.

סלסה בסגנון אל איי*

ולא רק בסגנון האל איי.. גם בסגנון הפורטוריקאני והקולמביאני נשארים עם הבן זוג.. כמו שאלכס אמר - כנראה שהתכוונת לרואדה שהרואדה מתבססת על הקטע שעוברים בני זוג כל הזמן.. אבל בתכלס את יכולה ללמוד בכל מועדון סלסה.. ברוב המועדונים תוכלי למצוא קבוצה של מתחילים ואם יש לימוד רואדה אז לא מחייבים אף אחד ללמוד\לרקוד את זה

למעלה