שאלה מה הגילאים פה בפורום? זה פורום של נוער? ילדים? מבוגרים?
ג גוטמן האפור New member 20/11/03 #5 לחלק כתוב בכרטיסים האישיים הטווח כאן נע בין נוער (15), למבוגרים, עם נטיה ליותר מבוגרים. מה שלא מפריע לנו לעשות שטויות, ללבוש טייטסים, לצלם את עצמינו ולפרסם באינטרנט.
לחלק כתוב בכרטיסים האישיים הטווח כאן נע בין נוער (15), למבוגרים, עם נטיה ליותר מבוגרים. מה שלא מפריע לנו לעשות שטויות, ללבוש טייטסים, לצלם את עצמינו ולפרסם באינטרנט.
א אוֹריארד New member 20/11/03 #9 שמע, צעירי...../images/Emo13.gif ../images/Emo26.gif אני מניח שיש כאן אנשים שהתחילו ללמוד אמנויות-לחימה עוד לפני שאני ואתה נולדנו... זה בסדר...
שמע, צעירי...../images/Emo13.gif ../images/Emo26.gif אני מניח שיש כאן אנשים שהתחילו ללמוד אמנויות-לחימה עוד לפני שאני ואתה נולדנו... זה בסדר...
ד דוד כפרי New member 20/11/03 #16 האמת? אני עדין בשוק מזה שאני יכול להגיד את זה למישהו - וזה יהיה נכון... מתי כולם נעשו כל-כך צעירים?
א אוֹריארד New member 20/11/03 #13 רק עכשיו הבנתי...../images/Emo132.gif../images/Emo26.gif למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים "מקל ארוך", "מקל קצר"...
רק עכשיו הבנתי...../images/Emo132.gif../images/Emo26.gif למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים "מקל ארוך", "מקל קצר"...
ד דוד כפרי New member 20/11/03 #15 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
F frodo1 New member 20/11/03 #17 אי אפשר לשכוח את פרודו! בן 13! הכי צעיר בפורום! הרגשתי מזה מוזר באימון פורום הראשון (והיחיד) שלי.
ד דלית - delete New member 20/11/03 #18 שאלה יש סיבה שאחרי שהעירו לך אתה עדיין מסרב לכתוב כותרת נומרלית?