שאלה..!

popistit

New member
שאלה..!

אני מאוד אוהבת ספרים באנגלית כמו ג'יין אייר, תום סוייר, אהבה ודיעות קדומות, תבונה ורגישות... אז אנא המליצו לי על ספרים מסגנון זה, ואפשר גם מסגנון אחר... תודה רבה!

אם את אוהבת את ג'יין אוסטן ושרלוט

ברונטה יש סיכוי שתאהבי גם את "אנקת גבהים" Wuthering Heights בקשר ל"הרפתקאות תום סויר", אני ממליצה בכלל את מארק טוויין (שעליו, אגב, אני כותבת את עבודת התזה שלי לתואר השני). יש את "הרפתקאות הקלברי פין" שזה ספר ההמשך של תום סויר אבל יותר פופולרי ויותר נחשב ממנו (באנגלית The Adventures of Huckleberry Finn). יש את "בן המלך והעני" שלו - אבל את זה לא הייתי ממליצה דווקא לקרוא באנגלית אלא לבעלי סבלנות ברזל (כתוב באנגלית שייקספירית משהו). יש ספרי המשך לתום סויר - "תום סויר בלש" ו"תום סויר בשחקים". יש לי גם חיבה רבה ל"יומני גן העדן" שלו (אלו אמורים להיות יומנים של אדם וחווה). והשגעון העיקרי שלי - A Connecticut Yankee in King Arthur's Court. מה עוד אהבתי לקרוא באנגלית - סטפן קינג, אם את אוהבת. לאו דווקא ספרי האימה שלו. יש סופר שאני אוהבת בשם ארמיסטד מופין, אבל קשה למצוא ספרים שלו בארץ. אם אני אחשוב על עוד אני אגיד, אבל ממליצה ביקור לפורום השכן - ספרים וספרות. שם יטפלו בך יפה.

popistit

New member
תודה רבה...! עזרת לי מאוד! ../images/Emo13.gif

איזה ספרים של דיקנס לדוגמה?

Athaclena

New member
האמת שאני לא קוראת דברים כאלה

אני קוראת כמעט רק מד"ב ופנטזיה. אבל אמא שלי אוהבת ספרות קלאסית אז אני מכירה קצת: מה שכבר הזכרת זה BRONTE וAUSTEN אם אני לא טועה. DICKENS כתב כמה ספרים, הנה רשימה חלקית של שמות שאני זוכרת: THE PICKWICK PAPERS A TALE OF TWO CITIES GREAT EXPECTATIONS OLIVER TWIST, או שאני כבר מתבלבלת? אפשר למצוא רשימות והמלצות למכביר באינטרנט, הנה קישור למקום אחד. המלצות יש באמאזון לדוגמא

את לא מתבלבלת

ויש גם את David Copperfield (היתום, לא הקוסם
)

Athaclena

New member
כן, חשבתי שיש את זה

אבל חשבתי שאני מתבלבלת עם הקוסם...
בושות

Athaclena

New member
טוב חשבתי על עוד סופר

שיש לאמא שלי בספריה... THOMAS HARDY. אבל עוד יותר טוב, קחי קישור לאמאזון לעמוד של קלאסיקות עם רשימת סופרים והספרים הכי נמכרים

למעלה