שאלה

שאלה

אין לי מדחום בבית (לא של אנשים חולים , כזה יש לי אלא של מעבדות) מישהוא מוכן להגיד לי מה זה מים חמים לבן אדם יענו להתרחץ , מים של דוד שמש שעבד כל היום ממש רותחים להתרחץ ואני לא חושב שהם מגיעים אפילו ל70 מעלות ואני משער שמים חמים או אפילו חמים מאוד להתרחץ זה 50 מעלות אבל סתם מעניין אותי , מישהוא מוכן למדוד פעם הבאה שהוא מתרחץ ולהודיע לי כי מעניין אותי

lir O

New member
טמפ' הגוף

שלך היא בין 36.5 ל 37 מעלות צלזיוס. לכן בעיקרון כל מעלה מעל זה "תרגיש" לך חמה כאשר הפרש של 10 מעלות הוא כבר חם, והפרש של 20 מעלות הוא "רותח" בג'קוזי בדרך כלל תמצא טמפ' של בין 45 ל- 50 מעלות.

atheist22

New member
מה שמזכיר לי

שכשהייתי בכיתה ח' או ט' היה לנו טיול של הכיתה לחמת גדר. יש שם מעיינות חמים ומרחצאות עוד מתקופת הרומאים.(הרומאים בנו מרחצאות בכל מקום ברחבי האימפריה ובייחוד במקומות שיש בהם מעיינות חמים). בכל מקרה יש שם מדרג של בריכות עם טמפרטורות שונות. (בבריכות היותר חמות אף אחד לא חושב להתרחץ). היינו ליד הבריכה הכי חמה, שאמרו לנו שהטמפרטורה שלה היא 57 מעלות, אם אני זוכר נכון. המים היו מכוסים בשכבה של גופרית(או מה שזה לא היה). בכל מקרה ראיתי בבירור שזו שכבה דקה על המים, אבל מישהו בכיתה שלנו לא הבין זאת. זה היה ילד שהיה תמיד חייב לגעת בכל דבר והוא רצהללגעת במים ולראות כמה הם חמים. הוא חשב שהשכבה על המים היא אדמה וניסה ללכת עליה. הייתי די המום כשראיתי אותו מנסה ללכת על המים. הוא כמובן ישר נפל לתוך המים. מייד הוציאו אותו. הוא היה קצת אדום, אבל חוץ מזה הוא היה בסדר.

למעלה