שאלה

a s y s t o l e

New member
שאלה

איך אפשר להתנדב בבישלוש נוער? ומה עושים שם? תודה ויום טוב מיה מתנדבת מראשל"צ

Super Go

New member
נקרא ימע"ן...

היחידה נקראת ימע"ן - יחידה למניעת עבריינות נוער. אתה תריך להיות בגיל 21 לפחות, לעבור קורס. יכול להיות שיש עוד מספר תנאים.

פוגלר

New member
שוטר, אתה לא בסדר!

היא גם מאזור המרכז וגם בגיל למפקדת נוער ואתה לוקח אותה אליך? תשלח אותה אלי

מותק תרגיע אני מכיר אותה טוב

ואני יודע מיזאת וז היא שייכת לראשון כל הפוזות ממש לא עובדים עלי אם אין לך מתנדבים בת"א לכו לעשות מבצעי גיוס

עוד משו זנה לא איום או משו

חלק מהילדים שלי כותבים בפורום הזה את שיתנו להם את הכבוד המגיע להם

פוגלר

New member
אחי, יפה לך

יפה לך שאתה צועק. ממש לא חסרים לי מתנדבים, יש לי 200 מחוייבות אישית ושבעים בחברות אבל תמיד טוב לקבל עוד מתנדבים. זה יפה שלקחת בעלות ואתה קורא להם הילדים שלך, אצלנו כבר היה מקרה אחד של פדופיליות, מקווה שזה לא יהיה אצלך.

איתי מה הקשר???

טוב ילד ץפנה אלי בICQ ואני יסביר לך מה אני חושב כי איפה שאני נמצא זה כמו משפחה אותו בסיס

עוד כמה דברים אני יבהיר לך פה

1- כפי שידוע לך מחוזר מרכז זה איזור ענק-ואם אני עושה משהו זה לשיקול שלי בלבד- כי אני מכיר אותה טוב מעוד עוד לפני שהיא התגייסה למשא"ז- 2- אני סבור איתי בתור אחד שמפקד על נוער יש לך כלפי הילדים (מתנדבים) המון אהדה וגם אני מקווה שאתה נותן גב אם קורה להם משו- אם היה קורה לאחד הילדים שלי משו שהוא היה נפצע בפעילות כל שהיא הייתי אותו רגע עוזב הכל נוסע לשם משלם על האמבולנס- ועושה הכל על מנת להחזיר אותו בריא בשלם לביתו- ככה כל מפקד עובד את זה ובכל קק"ץ של הצבא מלמדים את זה -אז זה שאני קורא להם ילדים אני ככה מרגיש את זה- תראה אתה נראה לי בתור מפקד שיודע מה לעשות- אבל לדעתי הכי הכי חשוב לקחת את השיקולים בשטח עצמו ולא לעשות החלטות פזיזות ככה זה לא יתן לך שום דבר מילה שלי. אני בתור בן 21 עברו אצלי המון מתנדבים בידיים יצאתי להרבה סיורים למדתי מהמפקד שלי הכל ופעלתי על פי ההנחיות שלו בצורה הטובה ביותר והברורה ביותר!!! 3-תראה בגיל 16 והלאה עדין המתנדבים החדשיםהם בשיא ההתלהבות שלהם- גם אני הייתי ככה בהתחלה אבל ירדתי מיזה מה מאוד-עבדתי טוב מאוד הייתי ממש מצוין הבאתי הרבה דברים( ברשותך אני לא ירחיב תדיבור-עדין הפלאפלים מלמעלה קוראים מה אנחנו כותבים
חחח)ועל כן זכיתי ביושר לתעודות הערבה ולכבוד הוא לי לקבל- אני לא משתחצן על זה - ואף על פי לא היו לי בחיים טענות על זה- פעלתי על פי הספר ואין שמפקדי לימד אותי! 4-מתי שהוא אני יעבור איזה שהוא יום לזנמנהוף לבסיסך לראות איך הוא(איזה קו מגיע לשם בראשל"צ???) חוצמיזה אם אתה צריך משו תידע לך שאני פה תמיד לרשותך על כל מני דברים ליעוץ 5-בשנת 2000 אימא שלי נפטרה כתוצאה ממחלת הסרטן- המפקד שלי והחברים שלי עמדו איתי לאורך כל הדרך בטוב וברע- אנחנו כמו מישפחה שם אצלנו- ואישית החברים שלי הם כמו אחים שלי שבשבילם אני יעשה הכל כמו שהם יעשו בשבילי הכל-ככה בכל אופן אני מרגיש-יוצאים ביחד מבלים ביחד -אישית ראשון לציון היא עיר ענקית בין הגדולים בארץ- אבל יש לנו תחנת משטרה מצוינת אם זה המפקד תחנה ועד אחרון השוטרים והמתנדבים -ואם זה עד הרמק"מ שלנו שעושה ימים כלילות בשביל המתנדבים שלנו בראשון לציון ואם זה בשביל כל הבסיסים הרגשתי את זה רק לאחרונה- כמה שהוא אוהב אותנו ואני מקווה שהוא קורא את זה ואם יש מישהו מתחנת ראשל"צ שקורא את זה יעבירו לו את זה!!! כי זה מגיע להם לקבל את המחמאות האלו ובגדול.- הייתי בתקופה של שבר והכל הייתי קצת בדיכאון אבל המפקד שלי והחברים שליהצליחו להוציא אותי מיזה כמו גדולים- המשא"ז זה היה כמו צבא בשבילי מי שלא יודע לא עשיתי צבא בגלל מותה של אימי והמש"אז זה היה צבא בשבילי לצאת לסיורים לאות אוכלוסיה שלא כל כך טובה- עברתי הרבה בחיים המון דברים . אני אישית שנה וחצי כבר שלא במערכת של המשמר האזרחי על איזה שהיא שטות אדיוטית שאני עשיתי(מי שזוכר)-למדתי את הלקח שליעל הדרך הטובה ביותר שאישית מה שעשיתי אני לא יעשה את זה יותר. אולי קטבתי אינציקלופדיה פה- אבל זה היה מהלב כי זה מה שאני אישית הרגשתי. בכל אופן אני זז לעזור לאבא שלי לארגן את הגזעים לאח הצקה שלנו בוילה :) שהברזתי לו חצי שעה כבר על מנת לכתוב את זה הסיפור הזה. שיהיה לכולכם המשך יום ונעים ואיתי- תקח את זה לתשומת לבך חבל שתסתבך ככה- יש לך במסרים את הפלא פון שלי תיצור איתי קשר על כמה דברים שאני רוצה להעביר לך יאלללה ביי

פוגלר

New member
רואי אתה תותח אתה

תאמת אצלנו המב"סים לא כמו אצלכם, סבבה אז נפצעת, ירו בך, נפלת מאיזה גג, בסדר לא נורא בהזדמנות נבקר אותך בבית חולים ואולי גם נשלח איזה פרח ושוקולד שטעמו ממנו בדרך. קצין האק"ם המרחבי עכשיו התחלף והא בן אדם בסדר גמור. רועי, אני צוחק על זה שאתה קורא להם הילדים שלך כי לפעמים זה ממש ככה, אתה דואג להם, מחנך אותם, מסיע אותם. ודרך אגב זאת אחת הסיבות שבפירוש של א"קם יש גם אזרחי!! (המבין יבין). חוץ מזה יש משפט שרץ אצלנו במרחב בתחום האק"ם לאחורונה שבלי הנוער הבוגרים לא ישרדו וכמו שהמפכ"ל אמר בלי המשמר האזרחי המשטרה הייתה מתמותטת.

a s y s t o l e

New member
תגובה לכותבי הפורום..

כמה דברים אליכם, כמשתמשת חדשה- קודם כל, סה"כ שאלתי כי אני רוצה להתנדב ולתרום גם מעבר לפעילות השוטפת במשא"ז. אני לא מבינה איך זה הופך אותי לילדה של מישהו כזה או אחר(רועי, כדי להיקרא אבא צריך לעשות לפחות סיור אחד ביחד כחונך, מה שממש לא קרה איתי). ובאופן כללי, אם מישהו שואל כאן שאלה, תזכרו שאתם פורום שמייצג גוף חוקי ולאומי, וכשאתם מגיבים ככה בגלל שני בחורה או נוער זה לא עושה רושם טוב בכלל. יום טוב לכם, ותודה למי שענה לעניין ששאלתי. מיה

ישראל27

New member
מיה מיה ..אל תפגעי אבל עיקר

טיפול היחידה ועבודתה הוא בנערים נערות 12- 18 ,והטיפול בגורמים עבריינים אלו נעשה על ידי אנשים בוגרים שהוכשרו לכך אחרי מבחני אישיות , גיל -24-21 -אחרי שירות צבאי /לאומי מלא , והתאמה מבחינת אופי העיסוק ועוד ועוד .ועל כן תתמידי בהתנדבותך - ואולי בשירות הצבאי שלך כבר תהיי שחמיסטית -שוטרת בשירות חובה במשטרה ואם לא תתגייסי לעבודה במשטרה יהיה לך יותר קל בהמשך להמשיך לימע"ן בהצלחה !!!!!!!!!!!!

למעלה