שאלה

• פותח הנושא lee_1
  • פורסם בתאריך

lee_1

New member
שאלה

היה לי subseven במחשב והשתמשתי בתוכנה the cleaner ואחרי שהוא מצא את זה סימנתי לו clean all לקח לו דקה בערך והוא כתב לי שהוא סיים... לאחר מכאן עשיתי עוד בדיקה וזה כתב לי שאין כלום אז השאלה שלי עכשיו היא ככה האדם שפרץ לי למחשב כבר לא יוכל להיכנס פנימה לאחר שהsubseven הוסר?

yes.

New member
?????

תלוי איך הור הכניס לך את התוכנה - אם למשל זו היתה תוכנית התקנה - אז לך תדע מה הוא התקין עוד שכרגע לא מזוהה. אבל הכי טוב זה אנטי וירוס נורטון 2001 מעודכן (מנסיון)

yes.

New member
אז למה-

והוא לא מצא לך את הוירוס? מוזר כי רק אתמול האנטי וירוס שלי מצא לי את sub7 במחשב!

lee_1

New member
עוד יותר מוזר ש...

בזמן שידעתי שיש לי את הsub7 עשיתי סריקות לוירוסים עם האנטי וירוס והוא לא מצא לי כלום

liron30

New member
שלום לך :cool:

תלוי מתי עשית עידכון לאנטי וירוס שלך אם יש בעייה את יכולה לשלוח לי אי מייל

mmm

New member
לפעמים יש מצב שבו...

הוירוס מוטמע בקבצים אחרים, ככה שאי אפשר להוריד אותו, ולפעמים הוא לא פעיל ברקע, בכל מצב THE CLEANER אמור לזהותו, כמובן שצריך להוריד עדכון לאחר שמתקינים אותו. אבל למקרה שהמסיר טרויאנים, שקישור מצורף בתחתית העמוד לא מוריד את הוירוס הטרויאני SUB7 או לא מזהה אותו, צרפתי אפליקציה המתמחה רק בעבודה נגד SUB7 שמגיע בכמה צורות צורות. BY mE

עוזי 2

New member
אילו

אילו מי שפרץ לך למחשב היה מקצוען, והמחשב שלך היה איזה יעד חשוב, הייתי אומר שמרגע שפרצו לך למחשב הדבר היחידי שיש לעשות זה לגבות את הנתונים ולהתקין הכל מחדש. הסיבה היא שמרגע שפורצים למחשב אפשר להתקין עוד דלתות אחוריות ודרכי פריצה. באופן מעשי, הסבירות היא שאם מס` תוכנות אנטיוירוס/אנטיטרויאן, לא מוצאות כלום, ואין סימנים לתקשורת חשודה, אז המחשב נקי.

למעלה