שאלה....

Human Nature

New member
אוי, סקייטי, |טל| †

את צריכה להבין- לאבד ראש פירושו להסתובב באמצע ת"א ולשיר ולרקוד את "Me Against the Music". אה, כן, ולהיות עם חולצה מגניבה מייד אין נס-ציונה!

חחחח! אז אני מבינה שאתה אוהב את ה

את השיר ...אני גם למרות שלדעתי אין לו שום תוכן ורק מדונה שרה בו וקשה להאמין שהוא של בריטני.......הוא קיצבי ומדליק אבל בלההה... אני יודעת לאבד ראש בעוד דרכים חיחי
... עוד חמישה ימים!!!!!!!!!!!!!

Human Nature

New member
הוא ריקני, כן. |טל| †

אבל הוא כייפי. ולפעמים כיף לנקות את הראש עם משהו אדיוטי וכייפי

Human Nature

New member
היא קשקשה איזה משהו... |טל| †

קודם כל, השיר נכתב על ידי בריטני וטריקי (
). בריטני הסבירה שזה לא היא ממש נגד המוזיקה, אלא היא מאתגרת את עצמה במטרה להתקדם ברמה המוזיקלית ולעלות. וואטאבר, בריטני.

פחחח בריטני... אוי בריטני

לא מובנת ות'אמתל לא בא לי להבין אותה אבלמה זה הקליפ הזה מה מדונה בו?מה הרעיון? אני רציתי להתקשר עליך אבל גםה שבוע לא יצא לי

Human Nature

New member
די, די, די! |טל| †

קבּלתי מספיק מבטים לכל החיים. יותר לא בא עם חולצות ש|טל| עושה לי וכתוב עליהן "sex" ויש חור בדיוק בפטמה
טוב, נו. על מי אני עובד? היה לי כל-כך הרבה תשומי!

חחחחחחחחחחח../images/Emo70.gif!!../images/Emo70.gif

אתה חולה על טל ד''א איך היה אצלה ישנת אצלה בסוף? היה הרבה פוצי?פחחחחחחחח סקס? מתאים לך ללכת עם חולצות כאלה איכססס חור בפיטמה?

Human Nature

New member
היא ישנה אצלי ../images/Emo13.gif |טל| †

היה נורא כיף, והיא כל-כך שולטת! והממ.. כשהלכנו לאנ"ה הפחדנו מלא אנשים. בעיקר אני. בגלל החולצה. אמורות להיות תמונות משם. היא רק צריכה להוריד מהמצלמה הדיגיטלית שלה
והממ... היא ציּרה על החולצה משהו, אבל זה לא יצא טוב, אז היא גזרה. וזה בדיוק בפטמה. אבל אל דאגה, הרבנית סקייטי- לבשתי חולצה מתחת. להגן על צניעותי!

חחחח הרבנית סקייטי????

תודה לשםםם! תודבה לשםםם1!!! ושוב תודה ושוב תודה ושוב ! ולא נגמר!! תודה לשם שברא אותנו בני ישראל! תודה לשםם הוו תודה לשםםםםםם!*חחח זה אשכרה נשמע כאלו היא גומרת* *חיקוי שלה רבנית קוק למיש לא הבין* אתה אוהב אותה הא?
היא מדליקה כפי שאני מתארת לעצמי ואםכ בר מדברים על הפחדות-אני הפחדתי חצי שכבה אתמול בצרחות"לל!!!!" חבל שלא צרחתי "אני מבייצת" חחחח! אנ''ה?? גם אני רוצהההההההה!!!

חחחח כן! היא ממש בייצה על השם שלו

דל אדושם כמובן...יש לי את זה מוקלט (כמובן)אם בא לך.......

nerod 72

New member
סורי שעזבתי ..

את הצאט באמצע פשוט אחותי האבלה באה באמצע ואמרה שהיא צריכה את המחשב ללימודים !! איזה מעצבנת !!

למעלה