שאלה...

שאלה...

יש לי בעיה ואני אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי... יש לי כלבה בת שנה וחודשיים מגזע מעורב חצי לברדור חצי זאב...אנחנו מגדלים אותה מאז שהיא בת שבועיים...הבעיה שכל מי שנכנס הבייתה היא מתנפלת (לא על כולם על רובם) עליהם ונובחת...או שהיא נובחת המון בחלון... אני הבנתי שיכול להיות מצב שהיא מיוחמת...אבל זה כבר הרבה זמן...אם זה ככה איך ניתן לטפל בבעיה הזו
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי...

lilithmm

New member
תשובה../images/Emo20.gif

ללא שום קשר לבעיית הנביחות עליכם לעקר את הכלבה בהקדם האפשרי, לפני שיגיעו עוד גורים חסרי עתיד לעולם. כיום מתים מדי שנה כ-100000 כלבים בישראל בשל אין דורש. כמוכן כלבה לא מעוקרת היא בעלת סיכון גבוה למחלות מסוכנות כגון סרטן הרחם. האם יש לכם יכולת לטפל בהרבה גורים? כלבה יכולה להמליט גם עשרה גורים בפעם אחת. אחרי העיקור תתיעצו עם מאלף טוב בנוגע לבעיית הנביחות. בהצלחה

אממממ...

קודם תודה על התגובה ושנית כל...לגבי העיקר אנחנו שומרים על הכלבה שלא תיכנס להריון...וכן אנחנו באמת הולכים לעקר אותה...

אירנה3

New member
מה שיש לכלבה שלך

נקרא דומננטיות,היא שומרת על הבית ועל סביבתו כחלק מהטרטוריה שלה. אתה יכול לעזור בלהפסיק את זה כודם כל בכך שתראה לה שאתה לא מרוצה מהעניין, דרך שניה שתיקח אותה למאלף פרטי ותתחילו לעבוד כי אילוף הכלב עוזר בהרגעתו.דבר שלישי שיכול לעזור הוא לעמוד איתה ליד הדלת ובכל פעם שיודעים שמישהו אמור להיכנס לקשור אותה בקולר חנק ורצועה.עכשיו ברגע שהכלבה תנסה להתנפל משוך את הרצועה חזק ושחררי מספר פעמים תוך אמירה תקיפה בקול רם של המילה "לא".בכך אתה מראה לכלבה שאתה לא מרוצה מגילוי התוקפנות ואתה אוסר עליה להתנהג כך.כמובן לא למשוך עד שהיא מגלה סמני תוקפנות וברגע שהיא מתחילה להפסיק לשבח אותה על כל התקדמות,בהצלחה זה אמור להשפיע כבר אחרי שבוע.

תודה על כל התגובות...

ואני ייקח את זה לצומת ליבי...ואגב אני בחור לא בחורה

למעלה