שאלה

חסויH

New member
שאלה

הייתי היום במסעדה ועלתה לי שאלה: זה ברור שהמראה וההתנהגות של המלצרית חשובים מאד. במידה והמלצרית שלך הייתה נחמדה, משרתת כמו שצריך, חייכנית אבל שמנה, זה היה מפריע לך?

shakshuka

New member
סיפור על מלצרית אחת שמייינה...

באחד מבתי הקפה, בהם אני שורצת די הרבה יש מלצרית שמנה. ולא סתם שמנה, אלא שמנה ומוזנחת - לא מסורקת, לא מאופרת, בגדים מרושלים. לא ממש מעורר תיאבון (ולא רק בגלל המשקל) - אממה - מלצרית מצויינת. בפעם הראשונה שהיא שרתה אותי ממש נרתעתי והייתי בטוחה שעד הפעם הבאה היא כבר תעלם מהמקום. אבל היום, שנתיים מאוחר יותר היא עוד שם, קצת פחות מוזנחת אבל שמנה ונשארה מלצרית נהדרת. אל תסתכל בקנקן וגו'? לא יודעת. במקרה הזה הבחורה הצליחה לשרוד בהצלחה שנתיים בבית קפה סואן במיוחד.

גידי42

New member
ממש ממש לא. מה זה קשור?

חשוב שתהיה נחמדה, אדיבה, קשובה , יעילה ואסטטית. כל השאר לא שייך לכאן בכלל.

פינליש

New member
לא

ורק בגלל שבבית קפה השכונתי יש מלצרית תפוחה כסופל'ה והיא יעילה, מתוקה וקשובה. חוץ מזה שבעברי הרחות הייתי מלצרית וגם אני לא בדיוק קייט מוס... אולי עוגת מוס. אני סתם הייתי קלאמזי ולא ממש יעילה.

את גדולה מהחיים , ג'אקו... ../images/Emo8.gif

ממש אוהבת לקרוא אותך בגיחותי המורעבות לכאן
.

פינליש

New member
שיווווו ../images/Emo13.gif

תודה על המחמאית
ואני חשבתי שהשטויות שלי צפות על פלחי תפוזים ולא נופלים על אף זוג עיניים. טוב לדעת שלמישהו עוד יש סבלנות לקרוא אותי
שיהיה לך יום רך ומלטף

עמית@

New member
דווקא כן.

יש לא מעט מלצריות מלאות, ואפילו מעבר לזה. ב"ארז" בהרצליה שזפו עיננו לא מעט כאלו (זה הלחם?)

meravbr

New member
אני מכירה והכרתי בחיי

גם כמה רזים מגעילים ולא-אסתתיים בחיי.

תוהה

היכן אם לא במעוז האוכל יורשה לאדם לגדל צמיגים?! זוכרים את השורה בשירו של אלתרמן "שם לוהט ירח כנשיקת טבחת"? דמיינו את אותה טבחת, תפוחת לחיים, עגלגלת, שופעת חיים, מהבילה כסופגניה, מגישה בקיטון קטן ממטעמיה. היש סקסי מזה?! ל. אפללו

למעלה