מזונות כלבים...
החמסיקה מעולם לא אכלו סיאנס כך שאין לי מושג אם הוא באותה הרמה, החמסיקה אכלה עד היום: מאג 3 ו - 2 , רויאל קנין, בוש , פרופלן, יוקנובה והיום ספורטמיקס. מכל המזונות אהבתי את המאג 3 וה2 שהינו לגורים, זהו אוכל ישראלי, המתאים לאקלים שלנו, הפרווה נראתה נהדר, היציאות קטנות וריח סביר, אלא שהם העלו את המחיר ולא הסכימו להמשיך באותם תנאי תשלום כך שנאלצתי לרעות בשדות זרים. עם היוקנובה הפסקתי בגלל המחיר שלא הצדיק את עצמו ולא ראיתי הבדלים ביציאות ובפרווה בינו לבין שאר המזונות, שיקול נוסף היה הניסויים שהם עורכים בבעלי חיים בכדי לפתח את האוכל. הפרופלן גרם להם לשלשל, הרויאל גם היה מצויין ושוב נכנס כאן השיקול הכלכלי, תנאי התשלום היו נוחים יחסית. בוש היה בסדר, בפרט לכלבים הקטנים, לגדולים נאלצתי לתת כמות גדולה מההמלצה שעל האריזה גם תנאי התשלום היו נוחים מאוד. כרגע כבר כחצי שנה אני נותנת את הספורטמיקס ומאוד מרוצה, הפרווה מצויינת, היציאות טובות, כמות האוכל שהם זקוקים פחותה מהרשום על האריזה, אני משתמשת באוכל המיועד לכלבים קטנים עבור צ'אמפי וג'יני ואוכל המיועד לכלבים גדולים עבור כחל, נוגה וקסמי. תנאי התשלום נוחים מאוד והם מביאים לי הביתה 20 שקים של 23 קילו השק ואפילו מסדרים לי אותם במחסן. שבת שלום.