שאלה

אוריקס

New member
איך זה שלא ראינו אותה בתערוכה../images/Emo35.gif

או שאני קצת טועה...

ניל´´י

New member
לא רק שהיינו, אלא גם סיימנו אי"ל!!!

ונכון, מאוד קשה לראות אותי, הלכתי לאיבוד בדשא והמבין יבין חיחיחי

nobodys girl

New member
מזל טוב!

ומה עם הכלב השני (ווסטי, אם אני זוכרת נכון?)? לאן הוא הגיע?

ניל´´י

New member
נכון, זהו הווסטי שלי....

הוא עשה מנצח גזע, ובזירה המרכזית לא עלה לשלישיה אלא נשאר עם החמישיה ואז השופטת הורידה אותו. התלבטתי קשות אם בכלל לרשום אותו, כי הוא כבר בעל תארים וצריך לפנות את המקום לכלבים אחרים, אלא שנאמר לי שיהיו ווסטים מיון וקפריסין שלצערי זה לא היה נכון, רציתי סוף סוף שהוא יתמודד מול כלבים נוספים ולא רק נגד הכלבים המקומיים, בכל מקרה לתרוכות חוג אני כבר לא מביאה אותו, היות ואני פעילה בזירה, אלא אם יבוא שופט/ת שחוות דעתו/ה תהיה ממש חשובה לי. אני לא באה לתערוכות בכדי לזכות אלא לשמוע את חוות דעתם של השופטים, את רעמססי הדני שלי לקחתי כמעט לכל התערוכות למרות שאף פעם לא סיים אליפות ישראל, הוא מאוד אהב את הזירה (גם אני) להערכתי במשך חייו השתתפנו בלמעלה מ35 תערוכות (של החוג ובינלאומיות).

שירוש8

New member
טוב

טוב לדעת אין לי איך לצרף תמונה... אבל היא גזעית והיא ממש חמודה

סנטינו

New member
ניל"י שאלה לי אלייך...

אולי תגלי לנו מה את מאכילה את כחל (זהו שמה לא?) שהפרווה שלה כל כך מבריקה?

ניל´´י

New member
סנטינו...

אני תמיד שמחה לספר מה אני עושה ומה אני נותנת לכלבים שלי!!! אני מאלו שלא מסתירה כלום אלא ההפך, אם יש באפשרותי לעזור אני עוזרת. אז ככה, כרגע החמסיקה אוכלים ספורטמיקס שזה אוכל אמריקאי באיכות רגילה+ אני מוסיפה להם פעם ביום כף שמן דגים וכף שמן שמשום, את תוספת השומשום התחלתי לא מזמן, עשיתי נסיון עם נוגה, ראיתי שזה מוצלח מאוד הפרווה לאחר הנשירה גדלה מהר מאוד ובצפיפות טובה ואז התחלתי לתת לשאר החמסיקה. בדרך כלל כל שינוי שאני עושה באוכל אני תמיד מתחילה עם כלב אחד בכדי לראות את ההשפעה שיש לעומת שאר החמסיקה. ספרתי לחבר שאני קונה שמן שומשום 1 ליטר ב כ 50 שח והוא אמר לי שאפשר גם להשתמש בשמן שנוצר מעל הטחינה הגולמית, עדיין לא ניסיתי, כשאסיים את הבקבוק הנוכחי אנסה.

ה דרומי

New member
מחפש לקנות שמן שמשום איפה יש?

לקנות זקוק לשתי ליטר לפחות ואני רציני בזה.

סנטינו

New member
מעניין...

למיטב ידיעתי לשמן דגים יש סגולות רבות גם לבני אדם (אבל הריח...), עם שמן שומשום אני משתמש להקפיץ ירקות...עם הריח אין לי בעיה. זה נחמד שאת כל פעם מנסה ומוסיפה אני מקווה גם לעשות כך כאשר יגיע אלינו הגור שקנינו, בשאיפה עוד שבועיים. בקשר למזון, מוזר אבל אף פעם לא שמעתי עליו.

ניל´´י

New member
איזה גור קניתם והיכן אתם גרים???

אם זה בסביבות חיפה, אפנה אותך לספק המזון שלי. חיחיחי... אני לא מקפיצה ירקות.... רק את המשפחה על כל שטות של החמסיקה

איל34

New member
טחינה.... הכלבה שלי מתה על זה

לאחרונה איימי הברנרית המתוקה הפכה להיות אנינת טעם והמזון היבש כבר פחות ערב לחיכה....
תוספת של כף טחינה גולמית פשוט עושה פלאים, היא חזרה לטרוף את המזון היבש. סך הכל טחינה עשוייה משומשום כך שזה היינו הך קרוב לודאי.

ניל´´י

New member
איל!! אתה גאון!!!!

איך לא חשבתי על זה קודם, צריך לעשות חישוב מה יוצא יותר זול, איך עלית בכלל על האפשרות להוסיף לה טחינה?? ליטר של שמן שומשום עולה כ 50 שח כמה עולה קילו טחינה גולמית?? יש לך מושג??

סנטינו

New member
אם בבישולים עסקינן...

קופסת טחינה גולמית של כ 500 גר' (שממנה יוצאת כמות כפולה של טחינה מעובדת), עולה כ 15 ש"ח, לכן זה זול יותר משמן סומסום. לשאלתך, קנינו גור לברדור מכלביית אפיקים, ונכון לעכשיו אנחנו ירושלמים...

ניל´´י

New member
ראשית סנטינו מזל טוב ענקי מכולנו!!

שנית, צר לי אם כך, הספק אינו מגיע לסביבת י-ם, אשאל אותו אם ידוע לו על ספק אחר שעובד בסביבתכם, אם כן אשלח לך במסר את מספר הטל' שלו. מתי אתם אמורים לקבל את הגור/ה?? בנושא טיפוח הפרווה הנפלאה של הלברדור אשמח ליעץ לך.

סנטינו

New member
תודה ניל"י...

אשמח לקבל ממך כל עצה, לכבוד הוא לי. כפי שאמרתי האירוע המשמח אמור להתרחש בעוד כשבועיים, הגור היום בן 5 שבועות, הוא פשוט מדהים. לאחר התערוכה הבינלאומית קפצנו לראות אותו באפיקים. בקשר למזון האם הוא ברמה כמו סאינס דייאט?

למעלה