שאלה

tamarhp

New member
אתה יודע את הכתובת שלי?

-ברשותך-

את דנת את החתימה של אחי היקר איתי-אך את במצב שעדיין לא הגעת למקום הרוחני בו הוא נמצא-וככה את דנה אותו?! הרי לא בחתימה שלי כתוב "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו..." אולי איתי חטף הלם נפשי מהאגודות שיש כאן? מדוע את ישר דנה?! ממש לא נראה לי כל העסק... כשאת פוגעת באיתי-את פוגעת בכל משפחץ קרלו המורחבת.. (סתכלו על השעה....זה יסביר ת'חירפון...)

מוצארט

New member
כן, הייתי הולך

כי אני נגד זה שיהודי רוצח יהודי. וחוצ'מזה, מיטב האמנים מגיעים לשם, אז למה לא להגיע ולשמוע מוזיקה טובה?

מוצארט

New member
בהחלט, ולא רק זה

זה שיהודי רצח את ראש הממשלה, שנבחר ע"י רוב העם. 2000 שנה חיכינו למדינה משלנו, וסופסוף, זה הגיע - לפני 55 שנה... והנ"ל, זה מה שקורה? ראוי בהחלט לזיכרון, ולא משנה מה היו דעותיו הפוליטיות של הנרצח.

mayakol

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם יוסף...

אני מגנה את מעשה הרצח של ראש הממשלה לשעבר... לא צריך להסכים עם מורשת רבין כדי לגנות את הירצחו.

קיפיק

New member
יוסף צודק!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יהודי שרצח יהודי...זה בגדר עברה חמורה.. ק"וח ראש ממשלה...ובלי קשר לדעותיו הפוליטיות או למעשיו... הוא בנאדם!! אבל גם גנדי ראוי שיקבע לו יום שנה לרצח שלו...כי הוא גם איש שמגיע לו!!!

mayakol

New member
לא ממש מבינה אותכם...

אני לא חושבת שאני עצמי הייתי הולכת לטקס, אבל עדיין אני מתקשה להבין! מה זאת אומרת "בגלל זה תבוא לטקס? רק בגלל שיהודי רצח יהודי?" התשובה היא שכן! הרוצח היהודי הזה להזכירכם, יצא מקרב הציבור הדתי לאומי (ואני לא הולכת לעסוק עכשיו בתאוריית הקונספירציה המפורסמת) ואנחנו צריכים לגנות את המעשה הזה... זה לא סתם רוצח יהודי, הוא היה בחור דתי, כיפה סרוגה, שלמד במעוז הציונות הדתית- "בר אילן". לכן צריך להתייחס למקרה הזה בפחות שיויון נפש כמו בשירשור הזה, ויותר לדאוג שדבר כזה לא יקרה שנית חלילה. ובקשר להשוואה לגנדי-כמובן שצריך לזכור אותו, אבל אם הימין לא דואג לארגן עצרת מכובדת לזכרו של האיש ומורשתו, זה חבל מאוד. אין טעם להשוואה, וזה לא שבגלל שלא זוכרים את רצח גנדי, נשכח גם את רצח רבין. צריך לזכור את שניהם.

איילת כ

New member
מסכימה איתך 100 אחוז

למרות שאני חושבת ההפך ממנו, זה לא סיבה לכך שיהודי הרג יהודי...

לא הייתי הולך אבל

לא בגלל שזה "רבין" אלא בגלל שזאת "עצרת" גם אם זה היה עצרת לגנדי לא הייתי הולך כי אני פשוט לא יכול לשבת שם ולשמוע דיבורים וכו'.

שרוך

New member
לא יודע אבל הפעם לא כי..

בס"ד הי לכולם אולי הייתי הולך אבל הפעם לא כי במוצ"ש בעזרת ה' השבט שלי עושה דגלנות לשבת פתיחת חודש ארגון!! שרוך

yogo18

New member
אני לא הייתי הולך והנה ההסבר...

חוץ מזה שהוא היה ראש ממשלה שנרצח הוא לא מהווה בשבילי כלום! אני מכבד אותו בתור בן-אדם שנרצח אבל בכלל לא הסכמתי עם דעותיו ולכן הכבוד היחיד שנשאר לי אליו זה כבוד המת... חוץ מזה כשרצחו את השר גנדי- אף אחד לא הקדיש לו שום יום זיכרון או אפילו טקס קטן!!!!! מעניין למה?!?!

tamarhp

New member
ברוך הבא

מוזר שרק אני שמתי לב... בפורום כזה כולנו משפחה אחת גדולה
אתה נשאר באופן קבוע?

למעלה