שאלה

איילת כ

New member
שאלה

אם היתם יכולים להגיע לעצרת של יצחק רבין ז"ל הייתם הולכים?????

לא לא הייתי הולך!

למה?! כי זה נורא מעצבן ככה לראות את כולם בוכים ועצובים ובכלל אתה רק יושב בטקס חוץ מזה אתה לא עושה כלום... נכון שזה מכובד אבל עדיין זה מעצבן!

mayakol

New member
אפשר לשאול אותכם מה האנטי הזה

בתשובות שלכם? אני שואלת באמת מתוך ניסיון להבין...

מממ...

בעזר"ה לא דוגלת בדרך שלו!!! הסכם אוסלו היה כישלון, ולפי דעתי זה הרס לנו חלק מהמדינה... מי קיבל רובים והיום הם הורגים אותנו? ומי נתן להם אותם? מי רצה להחזיר שטחים?

mayakol

New member
אמממממ...

אוקיי, אבל זה שלא מסכימים עם הדרך שלו לא אומרת שחובה שיהיה האנטי הזה... הבנאדם לא בין החיים, לא נראה לי שחכם להזכיר את הטעויות שביצע בעודו בחיים...

כמה סיבות טובות... (כנסי)

בס"ד 1. הסכם אוסלו לא קרה בדרך דמוקרטית... 2. הוא זרק את הבעל הראשון של הבת שלו רק בגלל שהפך לנכה צה"ל... 3. הבן אדם לא יודע מתי להפזסיק עם פוליטיקה וצבא...

../images/Emo31.gif

א. אני לא מאמינה בדרך שלו ב. אני עדיין בקושיה - למה לתת לו יותר צומי מאשר לאנשים אחרים. הנה, למשל, לפני איזה שבוע היו שנתיים להרצחו של גנדי הי"ד. אם יערית לא הייתה כותבת, נראה לי 80 אחוז מהפורום לא היה זוכר! ולמה לגנדי לא עשו עצרת?????????????? הדרך שלו הרבה יותר קרובה לדעות שלי, אז מה הבעיה??? ג. כי אני לא הטיפוס של הפגנות

בגלל...

בעזר"ה שתי סיבות: גנדי לא היה ראש ממשלה והשניה הוא לא נרצח על ידי יהודי... ולכן מדינת ישראל החליטה שלא צריך לייחס לו חשיבות...

ברור שהוא אדם חשוב

אבל אם נעשה לכל אדם חשוב שעשה דברים חשובים עצרת אז כל יום יהיה עצרת אחרת. החשיבות שלקחו מרצח רבין היא לא בגלל שהוא היה בן אדם חשוב שעשה דברים חשובים (לפי חלק מהדעות) אלא בגלל שהרצח שלו הוא דבר שלא יעשה זה רצח של ראש ממשלה (שזה כבר דבר מזעזע) על רקע פוליטי!!! סותר את כל עקרונות הדמוקרטיה שעליה בנויה מדינת ישראל.

tamarhp

New member
../images/Emo8.gif

אני רוצה לייסד את האגודה לביקורת-חתימות בע"מ
מי מצטרף? אף אחד? רק אני? טוב.. האגודה נסגרה. אבל הספקתי לבקר 3 חתימות - שרוך, יאיר ואיתי

tamarhp

New member
OK

סבבה אבל אני לא מכניסה לחתימה כי היא די מלאה
אז: אני באגודה לביקורת חתימות בע"מ!!

למעלה