שאלה:

tokit

New member
אומרים על האתרים האלה

שכל הגברים שם מחפשים זיון וכל הנשים.. חתן !!

Nלי שם

New member
../images/Emo124.gif גל, תקשיב לי

השאלה שלך והשדרוג שלה מיותרים !!! רשום את עצמך בכל אתר הכרויות הגון שאתה מכיר. בכולם אם אני לא טועה יש אפשרות לקבל אימל במקרה ותקבל הודעה, כך שאתה אפילו לא צריך להיכנס אליהם כל יום ולבדוק. שב על הכורסה ,והבנות בדרך אליך... לך יישאר רק לסנן למיין לזיין או להתחתן <מחק את המיותר> הרי מה שחשוב בסופו של דבר זו לא הפלטפורמה אלה הבחורה עצמה... ובקשר אלי... את הבחורה המדהימה שלי הכרתי אמנם לא באתר היכרויות, אבל באינטרנט.. חולה עליה!!!

Nלי שם

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

e t e r n i t y

New member
אני רשומה

לאיזה אתר הכרויות אחד. לא יצא לי מזה כלום עדין ואת האמת אני לא הכי נכנסת אליו יותר. אני מעדיפה להכיר דרך פורומים או בכלל לא דרך האינטרנט. כבר היו לי כמה קשרים עם בחורים שהכרתי באינטרנט ואף אחד מהם לא היה משמעותי...

Hendrixon

New member
הייתי רשום בקופידון כשעבדתי את עצמי

לדעת בהייטק. מהר מאוד ירדתי מהנושא גם בגלל שחלק מהכרטיסים היו מזוייפים, אך בעיקר בגלל שאני לא איש בליינדים (חשבתי שזה יהיה שונה, אבל זה לא), ודברים מאולצים/סינטטיים דוחים אותי. להבדיל אלף אלפי הבדלות, את החברה האחרונה שלי הכרתי בצ'ט, כשעוד היה לי כוח לזה, היא נכנסה, כתבה שני משפטים שהיו צירוף מושלם של שנינות מוחצת, אינטלגנציה טהורה, וחוש הומור מבריק
כל החושים שלי צעקו "PQF
PQF
", שזה Prime Quality Female
(תוקית: זאת הייתה דוגמא לאינטואיציה גברית
) שתי דקות אחרי זה היינו בפרטי, יומיים לאחר מכן נפגשנו, ונשארנו יחד כשנה.

Hendrixon

New member
רק זה חסר לי, שמישהי תרשום את המשפט

הזה שוב, ואני אמצא את עצמי במערכת יחסים עם מעתיקנית

למעלה