שאלה:

nescafe

New member
יש כרטיס ב JD..

אבל המון זמן לא נכנסתי לשם.

nescafe

New member
לא הכי לגיטימית..

אבל לגיטימית כמו כל שאר הדרכים לדעתי..

**********שדרוג השאלה**********

מי מכם שענה על השאלה באופן חיובי ויכול להמליץ או לשלול הרשמה לאתר כז מוזמן להגיב. תודה

nescafe

New member
בעיקרון ממליצה..

כבר יצאו כמה שידוכים מוצלחים מהנט.

sentinel

New member
אני ממליץ בחום --->

אומנם את האקסית (קשר של שלוש שנים) הכרתי דרך ICQ, אבל הבחורה הנוכחית שאיתה אני כבר מעל לחודש, הכרתי דרך JD. והיו לי כמה וכמה דייטים טובים דרך JD וקופידון

shellush

New member
אני... בשנתיים האחרונות

נרשמתי בחבר'ה דייט, בליינד דייט וכאן, הכרויות תפוז. אבל אני מה-זה מזניחה את זה, מצטברות הודעות ואין כוח לענות להם, שלא לדבר על בכלל להכנס לכרטיסים.

לא רשומה.

אבל חושבת שהפורומים זה המקום הכי טוב להכיר. מדברים על נושאים ששניכם אוהבים, לומדים להכיר את האדם מההודעות שלו ותחומי העניין שלו... זה נראה לי עדיף על "רשימת המכולת" שיש באתרי ההכרויות. למרות שמבחינתי אתרי הכרויות הם לגיטימיים בהחלט!

נודע לי מקופידון על פורום סקס :)

אני הכרתי בקופידון מישהי, היו לנו כמה חודשים לוהטים אבל אחר כך זה התקרר... אבל דרכה נודע לי על הפורום (לאחרונה אני לא מסתתכל שם עקב עצלנות).
כך כפי שאתם רואים יש תועלת באתרי היכרויות!!!

לורן29

New member
חדשה דנדשה

לפני יומיים רק שמתי תמונה, והאמת שנראה לי שאני אוטוטו סוגרת את הכרטיס. מה שהולך שם זה שוק בשר מפחיד לגמרי-פונים אלי גם בני 50+ (אני בת 29) נשואים, וכל שניה צץ לו חלון המסנג'ר. אני פשוט נכנסת לסוגרת מהר את החלון. אני לא בטוחה עד כמה אני מאמינה בהכרויות כאלו, למרות שאני מכירה אנשים שזה הצליח להם יופי. אבל זה תמיד קורה לאנשים אחרים משום מה
נחכה עוד קצת ונראה

P u s s i c a t

New member
אני

בקופידון שנתיים וחצי בערך, ובג'י דייט כמה חודשים. מעולם לא נפגשתי עם אף אחד משם. יש חודשים שאני בכלל לא נכנסת, יש תקופות שנכנסת יותר. מה עדיף? לא יודעת. אני די נגד השיטה. מעדיפה להכיר מישהו בצורה יותר מעמיקה מ-20 מילים על עצמך. אפילו היכרות מהפורומים, לצורך הדוגמא. וכבר הכרתי. למה רשומה? את האמת? בעיקר כדי לסתום את הפה לכל הדודות שאומרות שאני לא עושה מספיק.

משתמשת ותיקה... ../images/Emo4.gif

אני רשומה בקופידון וב J data כבר הרבה זמן. יצאתי עם די הרבה בחורים. עד כה לא יצא מזה שום דבר משמעותי. שלשום סיימתי "קשר" של כמעט 3 שבועות עם בחור שהכרתי באתר. בתור בחורה בת 33 עם מעט חברות וחברים רווקים, אני לא רואה כמעט אפשרויות אחרות להכיר אנשים. אומנם הסיכוי למצוא הוא קטן וזה גם שוחק מאוד (ולכן אני עושה מידי פעם הפוגות ונחה עד שבא לי שוב) אבל בתכלס כרגע אני מרגישה שזה מה יש...

גם כשהייתי סינגלית

מעולם לא נרשמתי. מסיבות די פרוזאיות למען האמת. א' אני לא מאמינה שבחורים מדהימים מצפים לי שם בהמוניהם, וב' אני בטוחה שהגברים היותר שווים שרשומים באתר ההיכרויות יסננו חד הורית לקשר רציני. ואז ישארו לי רק מכוערים ומבוגרים. אולי אני פסימית מדי, אין לי מושג.

צפנתי

New member
אני הייתי רשומה...רק מפחי נפש יצאו

מזה. האמת לא נתתי צ'אנס, נפגשתי רק עם שניים. צריך ללכת על כמויות הרבה יותר גדולות, ודייטים לא מושקעים (נסיעות, זמן, מרחק...) חברה שלי יצאה עם המון, לא זוכרת כמה, ויצא לה קשר ארוך ונהדר עם מישהו, כמה חודשים, ואז העבירו אותו לחו"ל. עצוב.הקשר לא עמד במבחן הפרידה.

למעלה