שאלה-

../images/Emo51.gif לך

השכלתי

Ez sLeeP

New member
מכירים את האנשים האלו,

שיש להם תמיד על מה להתלונן?!.. נכון, תפוז משוב הוקם בשביל סיבה. ורובי ככולי ליברל-דמוקרט, תומך בחופש הביטוי. אבל כמו-כן, מאמין חזק בהגלייה לסיביר, את כל האנשים שמבלים זמן נכבד מזמנם בעטיית מבט כעוס ופחוס על פניהם, והתלונניות אין-סוף. יש גבול. הם לא משלמים על השימוש בפורומי תפוז, והאתר צריך לממן עצמו, אז יש פרסומות. והרבה. שיתרגלו. |רררר.. נדב נזכר בימי המלצרות הטראומטים. שונא לקוחות מעצבנים! שונא!|

פורומיסטים נכבדים,../images/Emo11.gif

כרגע גילינו את הצד הרוגז של מנהלנו היקר נדב. אגב, בשביל כל מה שהעלת בהודעה הזאת, (ואני מסכימה לחלוטין עם הכל!) תפוז המציאו עוד (!) פורום, שמתאים גם למה שאמרת שאנשים אחרים עושים וגם להודעה שלך עצמה. זהו הפורום הזה. ENJOY!

Ez sLeeP

New member
ההבדל ביני, לבין אותם אנשים מתעלקים

הוא שאני לא מתלונן על עניינים של מה בכך (לדוגמא: להנהלת תפוז - השעון של תפוז לא מכוון..), ולא מנסה לחפש מה רע בכל שירות המוענק לי, אני פשוט מתעצבן מהאנאליות הזו. דרך מחשבה אנאלית. אין על מה לדבר. אין עם מי לדבר. פשוט הבלים! *ואני בד"כ בנאדם מאוד רגוע, אשכנזי עם נטיות מרוקאיות*

אני מסכימה איתך לגמרי!

בסך הכל תפוז נותנים שירות בחינם לגולשים. כדי שהשירות הזה יוכל להתקיים יש את הפרסומות. המינימום שהגולשים צריכים לעשות בחזרה זה לסבול את הפרסומות בשקט. זה כל כך קשה?

למעלה