שאלה.........

backstreet girl

New member
שאלה.........

שמעתי שקיילי זה לא השם האמיתי של קיילי מינוג...... משהו יודע מה שמה האמיתי......

p i n g o

New member
קיילי אן מינוג

ונראה לי ששאלו את השאלה הזאת ממש לא מזמן פה...

כן אני זוכרת ששאלו אותה...

אני לא הייתי כאןכ מה זמןא בלא ני מציצה על ההודעות אני אולי לא מגיבה הרבה כמו פעם אבל זה לא אומר שאני לא כאן קנו לי מחשב חדש דרך אגב

adamkylie

New member
תתחדשי.....

רגע קיילי זה סוג של בומרנג??????????!!!!!!!!!!!!!????????? ברצינות????

p i n g o

New member
אכן כן...

למרות שהיום באוסטרליה אפשר לקרוא לכל סוג של בומרנג "קיילי" ולהיפך. (כמו שבארץ אנחנו קוראים לכל המכשירים הסלולאריים פלאפונים)

p i n g o

New member
סחתיין!

הגיע הזמן באמת... אז אם כבר יש לך מחשב חדש למה את אומרת שאת כותבת פחות?

כן באמת סוף סוף....

אני כותבת פחות כי לא יודעת זה לא שלא מעניין אבל יש לי פחות ופחות דברים להגיב עליהם היה דיון על משהו ופשוט לא היה לי מה לכתוב בחודשים האחרונים הגבתי רק על מה שהיה לי הכי דחוף עכשיו שיש לי מחשב חדש אני יכולה חופשי להגיב על הכול אבל פשוט על חלק לא בא לי אתה מבין?אתם חכמים ממני בעינייני קיילי(*אההם*רן*אהההם*) ולפעמים אני פשוט מרגישה שבדיונים שלכם אין לי מה לומר!!!

p i n g o

New member
תמיד את מוזמנת להגיב ולכתוב!../images/Emo24.gif

בכל מקרה כיף לדעת שלא נעלמת ושאת קוראת הכל

באמת כיף לדעתא ת זה?חחח

אני קוראת הכול ונהנית אבל לא תמיד יש לי מה לומר.... אני אומנם מוזמנת לכתבו אבל לפעמים בשירשורים שלכם אין לי מה לכתוב אז...אני לא עונה חחח

tatababa

New member
חומץ..

מה המצב? אל תרגישי ככה, באמת שזה לא נחוץ. הפורום הוא מקום ביטוי לדעות של חבריו לגבי כל נושא שבעולם הנמצא תחת הכותרת "קיילי". עצם השתתפות החברים בפורום יוצר דיונים פעילים - אם ענייניים או לא? כל מקרה לגופו. פורום טוב מתבסס על אינטרקציה טובה עם חבריו ככה שבאמת תרגישי להגיד את כל מה שבא לך כל עוד זה בצורה נאותה וכמובן קשור לנושא (אם לא, אז תמיד יש את סימן ה Off Topic). לילה טוב, רן

tatababa

New member
../images/Emo68.gif

אז כשאת מרגישה ככה תחשבי "רגע, אני צריכה לתרום לדיון גם כן כי אני חברה בפורום, ואם למישהו לא נראה שאני משתתפת שישתה מים קרים".. אל תפחדי להגיד את דעתך, רן

חחח אני פוחדת להגיד את דעתי?

כמה וכמה וויכוחים בפורומים שבתפוז אנשים יגדו אחרת אבל לפעמים פשוט אין לי מה לומר אתה מבין? אני באה לכתוב הודעה ומוצאת אתע צמי במבצב שאין לי למה להגיב אתה מבין?
בוקר טוב אגבף-]

p i n g o

New member
בוקר מצוין ../images/Emo9.gif

ולא תמיד את חייבת להגיב - אם אין לך מה לומר אז פשוט לא חייבים להגיב. מצד שני אם יש לך מה לומר, אז תלחצי על כפתור הוספת תגובה ותכתבי! (רק תזכרי לבדוק את ההודעה לפני שאת שולחת
)

כן חחחח אני עדיין רגילה לא לתקן

טועיות אני אתרגל מתישהו חחח..... בוקר מצוין? לי זה דווקא בוקר חרא.... אני לא אשץף אתכם כי זה עניין טיפשי של בנות

למעלה