שאלה...

go golan go

New member
באמת?

אני לא ממש מכירה את גן רווה, אבל לא ידעתי שזה המצב... חבל. אני אלה, מש"צית מרמת הגולן.

טוב נו... אולי הגזמתי קצת..

אבל ככה אני מרגישה שזה!!
ושלא נדבר על זה שלילדים פה לא ממש אכפת... לפחות ככה נראה לי.. אגב.. גם אני לא הכי מתה על האנשים מפה... כאילו... אףפעם לא ממש הסתדרנו.. וההתנהגויות שלהם.. (ואולי גם שלי לפעמים..- כתגובה..) לא ממש עזרו... אם את מבינה... :) נראה לי שזה הדדי.. ככה זה כבר כמה זמן... נו טוב.. שיהיה.. ככה זה בחיים.. מישהו יודע אם יש אפשרות לצאת למחנות או טיולים עם מועצה אחרת למרות שהמועצה שלך גם יוצאת..? יכול להיות שזה אפשרי..?

go golan go

New member
כן, זה אפשרי

אני לא ממש יודעת איך, אבל אני זוכרת שהיו חברה ממועצות אחרות שטיילו איתנו כבר בכיתה ח'. אני בעד שתבררי את זה לפני הטיול הבא שאת יוצאת אליו, אפילו תיצרי קשר עם הרכז של המועצה שאיתה את רוצה לצאת.

למען האמת זה כבר קרה..

כאילו יצאתי עם מועצה זרה למחנה... למסע בעיקבות לוחמים.. נראה לי נרשמו למסע הזה איזה 8 ילדים.. אז החליטו לא להוציא אותם! אז (אני בשוע וחצי שלפני כן הייתי בצפון... אצל דודים..) אז אמא שלי התקשרה ושאלה אותי אם אני רוצה לצאת עם ברנר ואמרתי לה שנראה לי שכן.. כאילו השנה אני לומדת איתם.. אז גם הכרתי את החבר'ה לפני שהגעתי לבצפר.. גם הרווחתי טיול.. גם מאוד מאוד מאוד נהנתי... ו.. זהו בעיקרון.. חחח אבל אני ממש לא מצטערת על זה.. ובשמחה אני אצא מצידי עם מועצה שאני לא מכירה משם אנשים.. אני אכיר את חבר'ה בטיול..!! :) בקיצור אני יכולה לעשות את זה נראה לי גם דרך הרכז שלנו.. טוב נראה מה נעשה... אני מקווה שיסתדר לי בסוף.. :)

פIלי

New member
לא

צוות הדרכה בלבד.. אולי לטרומ"פים שמדריכים (במושבים חסרי צוות).

חחחחח... לא חשבתי שרועי

באמת יענה על זה...
סתם... אבל זה לא היה מכוון דווקא לרועי!
בכל מקרה, אני אבדוק... תודה!!!

פIלי

New member
וואלה

אני חושב שזה מה שגרעינרית אחת אצלנו אמרה לי... שיחיד וחברה תהיה מועצתית וסובלנות מחוזית. או שבעצם זה ההיפך... לא זוכר.

אני רועי...

השתלמות יחיד וחברה תהיה לצורן לבד בלי מועצות אחרות. נוסעים ל"סינמה סיטי" ורואים סרטים שקשורים ליחיד וחברה ואחר כך יש עיבוד של הסרט והנושא בתל אביב במרתפים של התנועה... נעמה פע הבאה תשאלי חחח

אשליקו

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo52.gif רק רציתי לומר שלום דחוף

שלום לכולם חבר'ה אני מקווה שאתם זוכרים אותי מי שלא חבל. ומי שכן אני שמח אוהב אוכם מאד ומתגעגעגעגעגעגעגע מאוד אני כל כך מתגעגע לחברים ולחברות ביוסי יפה ההיתם כל כך נחמדים שנורא נהנתי איתכם צרו קשר 064597074 ועכשו לעיקר מי בא לעצרת של רבין במוצא"ש איזה מועצות באים לעצרת ואם לא מועצות אז אנשים תהיו בקשר ותגידו אני אשל ממטה אשר ואני בא מקווה שגם תבואו

Miss Understood

New member
אשל אני באה...

אני לא יודעת אם אתה זוכר אותי אפילו אור אחות של מיה....אני באה וכנראה גם כל הצוות הדרכה והטרומפים שלנו...אנחנו מארגנים אוטובוס...אני מקווה שאני יראה אותך..

WillbiTe

New member
אני לא ממטה אשר..אבל

אתמול ראיתי את אחותך בנתיב השיירה...:)נכון אני כלי....חחחח

Miss Understood

New member
את אחותי?!

טוב בעצם זה לא כל כך מפליא היא גרעינרית שם... וכדי שעופר לא יוסיף לי אח"כ אחותי מיה גרעינרית במטה אשר!!!

שקסי

New member
גם אני באה! באוטובוס עם אורוש!

איזה יופי! להגיד כל מי שבא!

Miss Understood

New member
פרילינג!

פרילינג את לא מאמינה מלא חברים שלי באים כבר נורא התבאסתי שאני לא הולכת השבוע לרמת הגולן בגלל העצרת והם גם באים!!! איך אני שמחה....

kedeman

New member
מעמק חפר מוציאים אוטובוס

יש הרשמה עושים לנו הרצאה ואז נסיעה לעצרת או משהו כזה נשמע מעניין (ויכול להיות גם נפילה נוראית) ואחרי זה נוסעים לעצרת, כפי שכבר אמרתי אני מקווה להספיק להרשם מחר.... (מי שרואה אותי.. שיזכיר לי כי אחרת אין לי הסעה)

למעלה