שאלה...

THE sky angel

New member
אבל אבל אבל....

הבטיחו לי !! לא רוצה זה לא שווה!! אני בעד חרם!!!!!!!!!!! לא- רוצה- השתלמות- לבד- לא- רוצה ! ! ! לא רוצה לבד עם המועצה לא רוצה לא רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני יודעת שיש כמה מועצות שמנסות

להתאגד ולעשות השתלמות משותפת, מעלה יוסף היא אחת מהן.... פשוט למרום גליל יש קצת בעיה לעשות השתלמות שישבת כי אנחנו מועצה דתית... אם יסכימו שנעשה השתלמות חמישי שישי אז גם מרום גליל יהיו שותפים.... אם לא אז לא.... ד.א מורצ'וקיייייית!!!!!!!! מה שלומך בובה!?!? שנים לא דיברנו!! אני מתגעגעת!!!:) אחותי לא עושה יותר מדיי צרות נכון?! היא בובה! באמת! אוהבת אותך מותק! בואי לבקר! אני מתכננת ביקור בגרעין אצלכם בקרוב..... נהיה בקיישר....

THE sky angel

New member
הבינותי... אני מקווה לטוב!! :)

אממ גמאני התגעגעתי אלייך ודדווקא חשבתיעלייך לפני כמה ימים כי ראיתי את התמונה שעשיתם עם שנה טובה לגרעין שלנו (רעיון מצחיק ומקורי) אממ ולא מצאתי אותך ואז ראיתי מישהי שדומה לך אבל לא הייתי בטוחה חחחח נראית ממש שונה! :) אממ וואלה??? תבואי לבקר אותי גם!!!!!!!!! אני גרה במושב של הגרעין (ואת יודעת את זה) אז בואי לבקרני!!!!!!! סביר להניח שזה יהיה מוקדם יותר מאשר אני יבוא אלייך חיחיי :) אוהבת אותך בובה וספרי לי חוויות!! כמה התגעגעתי אלייך! ולא, אחותך לא עושה בעיות היא ממש מתוקית והשטלתה על הפורום חיחי.. :)

הכל נשאר במשפוחה:))))

אני בשורה הראשונה מצד שמאלה אני נראת כמו מתאבקת סומו עם משקפיים וחיוך מאוזן לאוזן:) אני לובשת שם מכנסיים אפורות שמקופלות למטה ואני עם שער אסוף..... אני אבוא לבקר אל תדאגי! לספר חוויות? מה את רוצה שאני אספר??? תשאלי שאלות ואני אענה לך.... איזה כיף לחזור הבייתה הכינו אוכל מיוחד בגלל שחזרתי!!! המון צמחוני!!!! ממש ממש טעים אמא שלי היא מלכת הבישולים!!!

THE sky angel

New member
:) אני החלטתי שאני לא אוכלת בשר

אבל לא הולך לי כי המשפוחה שלי חיה על בשרים ואני אוכלת כל הזמן רק את התוספות וזה לא טוב כל כך אני נורא שבוזה בזמן האחרון וגם יש לי תשישות מוזרה כזו.....

THE sky angel

New member
חחח את זה אני יודעת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וואי הזכרת לי עכשיו קטע מצחייייק שהיה לי!! יש לי ידיד מזזה טוב והוא ארגנטינאי כאילו הוא נולד בארגנטינה ויש לו מבטא והכל וכשבישרתי לו את הבשורות שהחלטתי לא לאכול בשר יותר אז הוא עוושה לי כזה "מה??????? אוי ואבוי לך!!!! עכשיו כל החלומות של שנינו שנתחתן ככה במהירות הרסת אותם!! איך יכולת???" אז נבהלתי לא הבנתי ואז הבנתי שזה בגלל הארגנטינאיות שלו חיחי... :)

אמממ...../images/Emo4.gif

אני יודעת שיש כבר שרשור לזה... ואולי יותר מאחד, אבל לא מצאתי איפה לתקע את ההודעה שלי...
בקיצווווווור, הבנתי שההשתלמות היא מחוזית.. זה אומר שצורן עם כל מחוז מרכז?!?!?!
בעע.. אולי מישו יוכל לענות לי?!!? אולי אלה מצורן?!!? (יווו רועי, רסטה בכפר
)

אמממ נפלא../images/Emo70.gif

אולי מי ששם לי את ההודעה פה יכול באותה ההזדמנות גם לענות?!!?

נעמה..

אם היית אולי מקשיבה קצת טיפ טיפה בישיבת מליאה שהייתה לפני שבועייים.. היית מגלה שהשתלמות היא של המועצה עצמה... פעם הבאה תקשיבי ואז לא תצטרכי לשאול שאלות.. חחח

גיא... חצוף!!!!

גם חצוף, גם סנוב וגם לא יודע לצלם?!?!!? לא מתבייש?!?!!?! הקשבתי טוב מאוד! אבל בלבלו אותי בפורום
אגב, היום התעצבנתי על המש"צ שלי (בלי שמות
) חחח... מטומטם כזה!!!! לילה נפלא ילד...

מי שמדבר על..

סנובים! את זאת שלא עומדת בהבטחות שלה אבל לא משנה... מה שאני עושה לא ראוי לשבח.. סבבה! תגידי תודה על הצילום!! כמעט נפלתי על הדשא בשביל התמונה הזאת.. למה התעצבנת על המש"צ שלך?

היי היי הייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני עומדת בחלק.. פשוט מדי פעם אני שוכחת...
אני כזאת גיאצ'וק... לא אישי
וברוווררר שאתה עענקק על התמונה, אתה יודע שזה היה בצחוק
והעניינן עם המש"צ-אני אספר לך בהזדמנות.. שקרן שכמותו

S a l i t

New member
נעמה (?), אני לא רועי אבל

לדעתי החליפו בין ההשתלמויות ו"יחיד וחברה" תהיה מועצתית ו"סובלנות" תהיה מחוזית. אבל אל תתפסי אותי על המילה

במועצה שלי?!

חחח המועצה שלי לא מזיזה אפילו את האצבע הקטנה כדי שיהיה אצלינו משהו... טיולים? בד"כ אין... מחנות? נו שיהיה.. לילדים הקטנים.. השתלמויות? מה זה?! ככה זה בערך עובד אצלינו.. :) אגב.. אותך עדיין לא הספקתי להכיר.. אז.. אמ.. מי את..?! :)

למעלה