שאלה...

שקסי

New member
פסטירבין??

מאיפה שמעת את זה??? יואו זה לא הגיוני... אפרתי מאיפה שמעת את זה?!?

שאלה...

מה זאת ההשתלמות יחיד חברה? למי היא מיועדת? ואם היא מחוזית זאת אומרת שכל מועצות הצפון ביחד??? תודה מראש

fresh mishmesh

New member
השתלמות יחיד וחברה...

זאת השתלמות שהנושא שלה הוא יחיד וחברה (כמה מפתיע) בעיקרון נותנים לך רעיונות בקשר להדרכה, בגלל שאחד המערכים שלך צריך להיות של יחיד וחברה... יענטו- במועצה/מושב שלך צריך להיות חודש יחיד וחברה ואת צריכה להעביר לחניכים פעולות בנושא. ההשתלמות מיועדת למד"צים, מד"מים, ואולי גם למש"צים, אבל בזה אני לא בטוחה... וכן, אם היא מחוזית זה אומר שכל מחוז צפון ביחד...
יפעת, מאיזה מושב את?

THE sky angel

New member
מנצלש"ת!!!!! צריכה עזרה דחווווווף

מי שיש לו רעיונות למסכת של טקס פתיחת שנה במושב מוזמן לכתוב לי אותם זה ממש דחוף לא היה לי זמן לחשוב על זה ועוד שעתיים אני צריכה ללכת לישיבה אין לי מושג מה עושים אז פלייייייייז אם אתם יכולים תתנו לי רעינוות למסכת שלמה או מה שבא לכםםם

חומד את יכולה לנצל אותי בעניין הזה:

כידוע בגלבוע גן נר מס' אחד בטקסי פתיחת שנה וכי"וב ( ואני לא אומרת בארץ כי אני לא יודעת מה קורה במועצות אחרות...) תרימי אליי טלפון אני יכולה לעזור לך. טוב חומד? אהבתי את המשפט החדש שלך..... כנראה שלא נתראה בהשתלמות יחיד וחברה אבל אם לא תסעי לחופא"ש אני וגבי נבוא אלייך.. אוהבת אותך!

THE sky angel

New member
למה לא נתראה ביחיד וחברה?????????

חצופה!! אני רוצה אותך אצלי מיד ומהר!! אממ ופעם הבאה שתתחברי תשלחי לי הודעה יש לי די עומס אבל אני עכשיו מנסה לעשות את הטקס פליז תעזרו לי מישו!!!!!!!!!!!

fresh mishmesh

New member
סתם... עברתי באזור לפני שבוע

מצפה משהו (כמו במעלה יוסף)? או רק מצפה?

fresh mishmesh

New member
../images/Emo45.gif

אישית אני מעדיפה גם את הכינרת ברקע, אבל גם זה הספיק לי...

זורקה

New member
השתתלמות יחיד וחברה הייתה אמורה

להיות מחוזית= כל הצפון ביחד. אבל היא התבטלה ובמקום זה היא מועצתית. בואו כולנו נבכה ביחד!!!!

זורקה

New member
בואו! כולנו! ביחד! מאבק בממסד!!

א נ י ר ו צ ה ה ש ת ל מ ו ת מ ח ו ז י ת ! ! ! !
השמועות מספרות שהשתלמות חודש סובלנות תהיה מחוזית. וויפי... חודש סובלנות זה עוד שנים! למי אכפת מזה עכשיו למען השם?!?!

מצטערת לאכזב אבל אין לכם כ"כ מה

לעשות עם זה.... גם אנחנו דיי מדוכדכים מהעניין.... תראו לי גרעינר שלא חלם כל החיים לעמוד בצד השני ולהעביר את ההשתלמויות ברמה מחוזית! אבל אין מה לעשות השנה זה יהיה במסגרת מועצתית, אבל אני אגלה לכם סוד... יש כמה מועצות שמנסות להתאחד ולהעביר את ההשתלמות יחד..... פרטים בהמשך או אצלי בטלפון.....

מ ו ר ע ל

New member
ברור לי שאם כל מחוז צפון ייתאחד...

עמק יזרעאל עדיין יישארו לבד! הם אוהבים להיות לבד זה הכיף שלהם ובמילא אנחנו לבד בהשתלמות רק נמצאים עם שאר המועצות באותו מקום

fresh mishmesh

New member
מתי זה הסובלנות הזה?...

והגיוני שלדרום זה יהיה מחוזי למרות שבצפון זה לא?...

kedeman

New member
לא מחוזי רק בצפון???

או שזה ככה בכל הארץ? ומאיפה הגיע פתאום המידע הזה??

למעלה