שאלה

שאלה

אני באופן אישי נגד אנאלי אך מה לדעתכם המשחה או החומר הכי מתאים לזה? האם אתם נוהגות לעשות אנאלי והאם נהנות?

..........

אני חושבת שקודם כל את צריכה להבין למה את נגד? מה גורם לך לסלוד מזה? לגבי, אני דווקא אוהבת אנאלי אבל....לא כל גבר לצערי יודע איך לעשות את זה... צריך לפעול יותר עדין וכמובן לא בכל אקט מיני מתאים לבוא במגע אנאלי, רק אם האישה מאוד פתוחה ורוצה את זה מאוד זה יהיה טוב והיא תהנה, במקרה שהאישה לא רוצה קשה לי לראות איך אפשר שהי תהנה מזה. להגיד לך את האמת, לגבי משחות, כאשר את ממש חרמנית וממש רוצה את זה, הרטיבות עוברת לשם לבד ואין צורך בשום חומר או משחה. ואם את בכל מקרה מעוניינת במשחה אז ממליצה לך חומר שהוא רק על בסיס מיים! יש בסופר פארם כל מיני משחות ש ג'ונסון אנד ג'ונסון.

french lover

New member
אם את נגד זה.

וזה לא מתאים לך.. אם את לא חושבת שתוכלי להנות מהעניין, אז אישית אינ לא ממליץ לך להיכנע לכל מיני לחצים שיבואו מהצד השני.. אינ בטח מקבל עכשיו קללות מגברים פוטנציאלים, שחושבים "למה לעזאזל, הוא הורס לנו". אבל זה המצב.. אם את לא עושה את זה בלב שלם.. אז אל תעשי זאת.. אם הבן אדם שאיתך לא מבין אותך, ולא מסכים איתך, ולא מוכן לוותר.. כנראה שהוא לא צריך להיות איתך.. מניסיון, אני יכול להגיד לך שרק מי שעושה את זה מתוך רצון אמיתי ואפילו סקרנות, נהנית מזה.. האחרות סתם סובלות.. בהצלחה בכל מקרה..

tafus30

New member
אז ככה..

מנסיון שלי עם זוגתי אפשר להנות מזה (כן, כן- גם היא) רק ky gel ובנדיבות...

למעלה