שאלה

שאלה

אני באמת רוצה להבין משהו...: כיום בזמן שאני יושב לי בבית ועסוק בדבריי קיימים אנשים שעושים כישופים שבאמת עובדים? ואם כן באיזה רמה כישופים אלה? ולמה אותם אנשים בעלי יכולת לא עושים משהו קטן לטובת האנושות ומשנים כמה דברים...?

CAT4

New member
כן ולא

אני עושק בקסם שהוא דבר הרבה יותר פשוט מכישוף ואני מצליח בזה ברמה של עוזר שוליה מתחחיל. ואני חושב שכל אחד יכול להגיע לרמה הזאת אם אימונים והחוננה קטנה. ובכישוף אני ברמה נמוכה עוד יותר (כי אני לא חושב שיש לי זמן ללמוד את הרע של העסק) ואם תקרא הודעה אחרת שלי תראה כמה אני נזהר בענינן הזה. נ.ב כשאני מדבר על רמת היכולת וההסגים שלי אני מתחיס לרמות הקסם לפי החישוב של העידן הקדום. ככה שהתאם להיום אף אחד לא יכול לעבור את רמת השוליה אלה אם הוא יצליח להעלים את עצמו ולשגר את עצמו למקום אחר. (ואני לא מדבר על אחיזת עיניים)

THE gray

New member
אני מקווה..

כישוף הוא- גרימת שינויים בעולם ע"י אנרגיות וכוחו של התת-מודע ויש עוד הרבה הגדרות. רוב הכישופים הם יותר רוחניים מאשר פיזים למרות שחלקם כן. אתה מוזמן לקרוא את הכתבות באתר וגם אתה CAT4. נ.ב אין שיגורים ואין רמות של קוסם ושוליה.

CAT4

New member
כישוף הגדרה כללית

כישוף: שינוי סביה כל שהיא על שימוש בכלים אשר נוגדים את חוקי הסביבה. קסם:שינוי סביבה כל שהיא בעמצאות כלים אשר ]פועלים על פי חוקי המוקום. כאשר לא מוסבר המיקום הוא יכול להיות כל מקום,זמן,יקום. וזה רק שאלה של מימדיות וגם הכלים לא מוסברים הם יכולים להיות מיסטים,רוחנים,או תת הקרתים.

CAT4

New member
על ביס לימוד

מי שהלא מאמין לי שישא טת טל טל מפורם "רוחני" שהוא אפי הפורומים אשר עושק בכל התחום והיא מה לעשות קצאת יותר גדולה מימני ומימך ביחד ככה שאני מאמין לניסיון שיש לה בנושא . סוף משפט

זוהי הגדרה מומצאת

בגלל שהמילה "כישוף" נקשרת לקונוטציות שליליות והמילה "קסם" בימינו קבלה קונוטציות חיוביות (והפכה לנחלתם של ניו-אייג'ירים דלי שפה ומוח), אפילו שבתנ"ך, קסם נקשר לפעולות שליליות. אז שלא יבלבלו לך את המוח.

CAT4

New member
מה אתה אותר

למה אתה מכניס לי מילים לפה אני לא אמרתי מילה על חיובי ושללי. ורק ראש נבוב כמו לך יחשוב על שימוש בחוקים אי שימוש בחוקים כדר שלילי וחויבי. אים כשר אני יחול להשתמש בחקים של מקום מסוים ולגרום לדרים רעים ואני יכול שלהשמש בחוקים אשר לא חלים על המקום וליצור דברים טובים אם קשר בין חוק לטוב ולהפך.

אני מבקש את התנצלותך

טרם אבקש את סילוקך מהפורום. לא השתמשתי במילות גנאי כנגדך באופן אישי (ואם אתה חושב שכן, הגיע הזמן לרענן את הבנת הנקרא שלך) כך שאין לך סיבה לכתוב "רק ראש נבוב כמו שלך". ההפרדה בין המילים כישוף וקסם שאתה הבאת היא הפרדה מלאכותית וחדשה, שנעשתה על ידי אנשים שאין להם ולו שמץ של ידע בבלשנות. אמנם גם אני איני מומחה לבלשנות, אך את התחום בו אני עוסק מזה כ-11 שנים, אני מכיר דיי (מאחר ואיני יכול להגיד כי אני מכיר אותו טוב) בכדי לקבוע כי ההגדרה הזו מוטעית ונובעת מאנשים אשר לא עוסקים בכישוף באופן פעיל וכלל לא לומדים את הנושא - אלא רק את מה שסביבו.

CAT4

New member
O.K

אם אתה אומר שיש לך ידע חרב מישלי אני חון ללימוד מימנו להחכים? אם כך מה הוא קסם ומהוא כישוף ומה הם ההבדלים בינהם. נ.ב כמוני כמוך אני עוסק בתחום שלי משנת 1985 (לפי ספירת הנוצרים)

אני עדיין לא רואה היכן ההתנצלות

שבקשתי. אני מבקש אותה פעם שניה לפני שאמשיך בכל דיון כלשהו איתך.

CAT4

New member
אני מבקש את התנצלותך

לא התקונתי לקנות אותך כפי שקינית ואני חושב שניסחפית קבל את התנצלותי הקנה. ואת החיפזון המילולי שלי. בכדו רב CAT 4

תודה. אני מקבל את התנצלותך

המקור הראשון שאני אפנה אותך אליו הוא "מילון אבן שושן", שם תוכל לראות כי המילה "כִּשוּף" מוגדרת כ"מעשה קסם" והמילה "קסם" מוגדרת כ"כשוף", כאשר גם מקור המילים בשפות הקרובות לעברית מובא גם הוא. גם בתנ"ך אין הבדל של ממש בשימוש בין המילה "כישוף" למילה "קסם" או בין המילה "מכשפים" ל"קוסמים". נקודה שניה שאני אפנה את תשומת ליבך אליה, היא בעיה יסודית עם הבדלה בין "שלא לפי חוקי המקום" ובין "לפי חוקי המקום", שאם אני מבין נכון, זו הפרדה בעצם בין "על טבעי" ל-"טבעי" בהתאמה. בינתיים, רוב, אם לא כל האנשים שאני מכיר שעוסקים בתחום, קראתי וכן הלאה - מסכימים על כך שבעצם אין "על טבעי" - אלא פשוט חוקיות שאינה מוכרת, שכוללת בתוכה את כל מכלול התופעות, ה"על טבעיות" לכאורה והטבעיות, כך שקיים רק "טבעי" - ומה שנחשב ל"על טבעי" הוא פשוט לא מובן או לא נתפש.

CAT4

New member
נכון

1)אני מודה שלא הבנתי את העינין של פי חוקי המקום אבל מה שבנתי מדברי תליה שזה קשור בדבר טבעי ועל טבעי. ניסית לתת דיוגמא שתיתן לך רקע כללי אבל אחרי סרפתי רבע שעה נכנעתי. 2)במילון אבן שושן מיחסים לשני הימיל את הפן הבידורי שלהם ולא את הפפן הניודן כאן שהוא הפן המיסטי ככה שזה לא ממש עזר לדיון. יש לך מחידע נוסף

CAT4

New member
תיקון טעות

שזה לא קשור בטבעי ולא טבעי כי כל דבר שהוא על טבעי שהוא בעצם דבר טבעי שאין לא הסבר עלו על פי הכלים הקימיים. אבל זה לא קשור בכלל לחוקי המקום. קח דוגמא לחוק המקום שלנו : חוק שימור הארגיה:שאומר שקמות האנרגיה סופית בעולם הזה קבועה. זה חוק ואין עלו עוררים ואם משהוא יצליח לשנות אתו הוא יעשה קשוף אבל, אם משהוא יקח מהאנרגיה הזאת כמות לא מנוצלת ועשה איתה משהוא מיסטי הוא יעשה קסם. מבין קפיש לקחתי את הדוגמא מטליה טל מהשיחה האחרונה שלי איתה

CAT4

New member
חייב לזוז נחזור מחר. אותה שעה בערך

היה נחמד לדבר איתך

jbu

New member
סליחה?!!

מה כבר הוא עשה לך שמגיעה לו יחס כזה? אם אתה לא בן פחות מ-6 אני לא חושב שקללות יעזרו לך להוכיח את הטענה שלך, הוא שתוכיח את מה שאתה אומר (מילון וכדומי) או שפשוט לא תגיב.

CAT4

New member
כלום

אני רק מאבד את הקשר אם קו החשיבה שלי כלוחצים עלי בעולם האמתי וניסיתי לבקש סליחה אבל הוא לא עונה לי . מה עוד אני יכול לעשות הינה אני מבקש שוב סליחה נו תסלח לי אני שונא להיות בריב אם אדם שרק יכול ללמד אותי יותר ממה שיש לי קבל בראש. סליחה

למעלה