שאלה

sy15

New member
שאלה

אמרו לי שמראים את המלך מקיטה בספיישל של ברדוק אבא של גוקו אבל יש לי בעיה הורדתי את הסרט מקאזה אבל לא את המלא עם הקטעים של המלך מקיטה. אני אני רוצה לדעת כיצד אני יכול להשיג את הספיישל של ברדוק עם הקטעים של המלך מקיטה(עם הניסיון להתנקשות בפריז וכו) אנא צרו איתי קשר דרך האי מל של תפוז תודה

ssj4

New member
לא מבין איך

אני הורדתי את הסרט גם מקאזה אבל, הוא מלא! לא יודע איך שיחק לך המזל, אבל תנסה שוב. בכול אופן אצלי יש קטע או שניים של וג'יטה ואבא שלו, גם את נסיון ההריגה של פרייזאר! בכל אופן בהצלחה...

ashkeloni

New member
פרייזאר?../images/Emo6.gif

עיוות נחמד

ssj4

New member
ח~ ../images/Emo3.gif

השאלה היא האם הייתה מעדיף שאני יכתוב "פאריז"?! כמו שקוראים לו בערוץ הילדים.

sy15

New member
טוב אז תגיד מה היה גודל הקובץ

איך קראו לקובץ,מה הקשת כדי למצוא את הקובץ,אני הורדתי של 100 ומשהו מגה בייט אולי בגלל זה זה לא היה המלא?

ssj4

New member
בבקשה

לקובץ קוראים: DragonballZ - Bardock Story.avi וגודלו 159 מגה. זה מדובב לאנגלית! בהצלחה

ashkeloni

New member
מקיטה?../images/Emo5.gif

נו לא נורא, אני רוצה לספר לך סוד *בוא תתקרב* *נו עוד קצת* *הנה הסוד: לא אומרים מקיטה!* מקיטה זאת המצאה מטומטמת של ערוץ הילדים, ביפנית אומרים בג'יטה/וג'יטה, איזה קשר יש לזה עם מקיטה? אין לי מושג... אז בבקשה תנסה לומר "וג'יטה" ולא מקיטה...אבל לא נורא אם תגיד מקיטה, רק שהשם הרבה פחות יפה וזה גם לא השם האמיתי שלו...

A GLADIATHOR A

New member
בסרט לא מראים את אבא של וגיטה

רק בסדרה כשוגיטה מדבר עם פריזה... פרק 64 לפי הסדרה בדבוב לאנגלית ( ניתן למצא באימש או בקאזה )

למעלה