שאלה... איך קוראים לקליפ של פי דידי שהוא וג'ן רוקדים שם?
Q QueIronia New member 17/10/03 #2 נראה לי שהשם של השיר הוא Been Around The World, לא בטוח לגמרי... בטח JT תוכל לעזור.
L Lopezit New member 17/10/03 #3 תראה... הורדתי תקליפ הזה והיא לא רוקדת שם איתו היא מופיעה בתור איזה מלכה ש"אבא שלה" מכיר לה אותו אבל הם לא רוקדים שם!
תראה... הורדתי תקליפ הזה והיא לא רוקדת שם איתו היא מופיעה בתור איזה מלכה ש"אבא שלה" מכיר לה אותו אבל הם לא רוקדים שם!
L Lopezit New member 17/10/03 #7 טוב עוד שאלה ../images/Emo3.gif כשג'ן וכריס היו ביחד הוא עדיין היה הרקדן שלה??
R ReeL Me ²°°³ © New member 17/10/03 #10 אמממממממ כשהיא הכירה אותו הוא היה רקדן וכשהם התחתנו הוא נהיה כוריאוגרף....
J J To The Lo New member 18/10/03 #11 לירון,את צודקת בקליפ שיש בקאזה יש את הגירסא הקצרה בגרסא הזאת פתאום מתקרבים לעין שלה בגרסא הארוכה אפשר לראות ש"נכנסים" לה לעין ואז הם רוקדים הקטע הוא שפשוט חתכו את הקטע הזה עדי שהקליפ יהיה יותר קצר. גם לי אין את הגירסא הארוכה אז אם את מוצאת תשלחי לי.
לירון,את צודקת בקליפ שיש בקאזה יש את הגירסא הקצרה בגרסא הזאת פתאום מתקרבים לעין שלה בגרסא הארוכה אפשר לראות ש"נכנסים" לה לעין ואז הם רוקדים הקטע הוא שפשוט חתכו את הקטע הזה עדי שהקליפ יהיה יותר קצר. גם לי אין את הגירסא הארוכה אז אם את מוצאת תשלחי לי.