שאלה...

SHAY4EVER

New member
שאלה...

אני עוד חודש מתגייס, קיבלתי ביינתים את התאריך 24/11 ועכשיו אתם יודעים, תמיד יש על הראש איזה אחד שתמיד שוטף את המח. אז הוא אומר לי שאם אני יתגייס אז יגייסו אותי לנח"ל החרדי, (כי ההורים שלי חרדים ואני יצאתי בשאלה.) והוא עוד מביא הוכחה, הוא אומר שזה יחידה גוססת והם מתים ל"החיות" אותה ע"י גיוס לשם כמה שיותר חברה. ואני לא רוצה נח"ל חרדי. אני מעדיף לשבת בכלא. אגב אני חדש פה, ותודה מראש לכולם!

אבזץ

New member
מקווה שנרגעת

הרגע! בצבא(גם בחיים), בכל נושא, אם תעמוד על שלך תשיג מה שתרצה. כמובן בגבולות ההגיון הבריא והסביר. בהצלחה! תכין הרבה כוח סבל, ולא למלחמה...

Get Out

New member
אל תדאג לא יגייסו אותך לנח"ל החרדי

אולי ישטפו לך את המח שטוב שם ויש תנאים טובים וכו' אבל בסה"כ זה כפיה דתית שם בכל אופן אם תרצה שאני יברר לך פרטים אני מוכן לעזור שלח לי מסר ..... ונדבר כבר

קשקוש מוחלט

אכן, הנח"ל החרדי בבעיה. לאחר 3 שנים רצופות בהן חל גידול מתמיד במס' המתגייסים הופעלו לחצים גדולים של המימסד הרבני על הרוצים להתגייס ועל משפחותיהם ולכן החלו להגיע במקומם לא מעט חרדלניקים שהעדיפו לשרת שם בגלל האווירה הדתית. אבל אף אחד לא יכריח חילוני לשרת שם ולא חשוב מה היית בעברך. הרי זה מטומטם לגמרי לעשות את זה כי יוצא בשאלה שלא יהיה מעוניין לחשרת שם פשוט יתנהג שם כחילוני ואז יעיפו אותו מייד. יש לי הרגשה שהשמועה הזו היא חלק מהמלחמה של המימסד הרבני בנח"ל בחרדי.

אדרת1

New member
שלום לכם משתמש חדש

בינינו האם לא רק יצרים הוציאו אותנו מהקהילה החרדית וכל פילוספי האמונה הם תירוצים ???? אגב בנחל החרדי לפי מה שהתברר לי לא לוקחים יותר חילונים. תהיה רגוע.

SHAY4EVER

New member
תודה רבה לכולכם!

אני עכשיו רגוע! אם אתם רוצים ליצור קשר אז הI.C.Q. 306295087 אמנם אני בקושי זמין אבל בכל זאת...

SHAY4EVER

New member
תודה רבה לכולכם!

אני עכשיו רגוע! אם אתם רוצים ליצור קשר אז הI.C.Q. 306295087 אמנם אני בקושי זמין אבל בכל זאת...

ש חף

New member
שמחה

שהגעת לכאן כמו שהמלצתי לך בפורום אחר...
לי גם לא נראה שיגייסו אותך לנ"חל החרדי בכח,וכמו שאבזץ אמר - תתעקש איתם ותקבל מה שאתה רוצה בסוף (ככה זה בצבא...) בכל מקרה- אני משרתת ביחידה של הנח"ל ככה שאני יכולה לברר לך את זה אם תרצה...

למעלה