שאלה

ט ל י י

New member
שאלה

אני לא יודעת אם אני שואלת במקום הנכון, אבל אולי רפואה משלימה כוללת תחומים רבים בתוכה. קורת לי תופעה מוזרה לחלוטין. לפני כשנתיים זה כבר קרה וזה חוזר. כשאני מכינה נס קפה לאנשים בבית (אני לא שותה דברים כאלה), רק בכוס אחת שמיועדת לאדם מסויים, ברגע שאני מערבבת, החלב מתגבש, נראה כמו חלב חמוץ, אבל לא בטעם. הטעם לא משתנה. סתם נראה מגעיל. גם אם אכין כמה כוסות, כולם מאותם חומרים, זה קורה רק לכוס אחת. בכלל כל התופעה מוזרה. זה נשמע כאילו אני פסיכית או מכשפה. הראתי את התופעה הזאת להרבה אנשים שללא ספק הם נורמלים.
שאלתי מורים שלי ואף אחד לא נתן לי תשובה. אין ספק שיש לי אנרגיות בידיים אבל אני לא יודעת לשלוט בהם או לנתב אותם. (בטיפולי רפלקסולוגיה, יתכן שיש לי יתרון, אני רואה תוצאות מהירות לטיפולים). האם מישהו מכיר תופעה כזאת? האם מישהו יודע להסביר תופעה כזאת? האם מישהו יכול להסביר, למה זה לא קורה כל פעם, אלא בתקופות ורק לאדם אחד? האם מישהו יודע אם אפשר ללמוד לנתב את האנרגיות לכיוונים חיוביים? (למדתי רייקי, לא ממש התחברתי ). אני שואלת ממש ברצינות למרות שזה נשמע אולי בידיוני.

קרנוש21

New member
אני אומרת למה זה רק בכוס אחת

שמיועדת לאדם אחד? מה את מאחלת לאותו בן אדם? את צריכה קודם כל להתמלא באנרגיה חיובית ובאור ורק אחרי זה להתחיל לטפל באנשים בעזרת הכוח שיש לך בידים ונראה לי שאת מכינה כוס לאבא שלך או משו כזה ואת לא ממש מוכנה באהבה להכין אז את כביכול הורסת את זה

ט ל י י

New member
קרנוש 21

שטויות. סליחה, אבל שטויות. ד"א אבא שלי מת לפני 15 שנים. יש פה משהו יותר עמוק מעניין שיטחי כמו התשובה שנתת. מה גורם לחלב להפוך להיות מצומת, גבישי, כמו מקולקל, אבל רק במבנה, לא בטעם.

קרנוש21

New member
תראי גם אני פוצצתי כוסות

אבל זה נובע מאיפה שהוא מהתת מודע מרגשות כלשהן מעצבים את עצמך יודעת מהו המשהו היותר עמוק נתתי לך רק דרך שיטחית לחשוב עלייה את יודעת יותר טוב ממני למה זה קורה לך כמו שאני יודעת טוב מאוד למה פוצצתי כוסות(מרחוק+ומקרוב) "מה גורם לחלב להפוך להיות מצומת, גבישי, כמו מקולקל, אבל רק במבנה, לא בטעם. " ככה זה שחלב מתחממם ונעשה עובשי שכזה... חלב- תכונה בסיסית שלו - מזכיר לי מאמר על איך עושים אנטיביוטיקה ופניצילין חיחיחיחיח

"ללמוד לנתב את האנרגיות לכיוונים

חיוביים" אולי אנסה לתת שיעור אחד, אבל יש לך עוד הרבה ללמוד כאשר מישהוא מציע לך עזרה וכוונותיו זכות וטהורות אל תחזיר לו בסטירה. סרבי בנימוס,הסבירי למה זה לא מסתדר לך, הודי והמשיכי לחפש. נו , הפעם יצא יותר טוב? בסוף אהפוך לשוטר(ללא מינוי) של הפורום

ט ל י י

New member
התנצלות

לא היתה לי כוונה לפגוע באף 1. סליחה. אם כל הצער, התשובות שקיבלתי, לא מספקות. לא, אני לא יודעת למה זה קורה. זה מוזר לי מאד.

הסיבה

טליי יש מלא הסברים, פיזיים ומטאפיזיים, אך הם פחות מעניינים ובודאי פחות חשובים, מההסבר שאת תמצאי. השאלה תמשיך להדהד אצלך ולהטריד אותך עד שתמצאי את ההסבר שיספק אותך. ההסבר הזה לא יגיע מאדם אחר, והוא גם לא יגיע מספר או תאוריה. הוא יגיע כשהעשייה שלך בחייך תגיע למקום ולזמן הנכון. ואז, כשתסתכלי אחורה לרגע, תראי מהי מטרת הידע והנסיון שצברת בעת נסיונותייך לתת מענה לשאלה, ובאיזו דרך הלכת כדי לפתור אותה. אז קל יהיה לראות שזו היתה מטרת החלב המתגבש מלכתחילה. שאלה כזו היא מתנה של ממש, אם אנו משכילים לקחת על עצמנו את האחריות לתת לה מענה, ונהנים מהדרך אל הפיתרון ממש כמו מהפיתרון עצמו. ראית פעם את הסרט "דוגמה"? בסוף, ניגשת גיבורת הסרט, שהיא נצר לישו הנוצרי, לאלוהים, ושואלת אותה מה מהות הקיום, ואלוהים לוחצת לה על האף, מחייכת, ואומרת "ביפ" כלומר, גם אלוהים חושבת שהומור זה אחלה... שבת שלום שרון

קרנוש21

New member
טלי - אולי זו דרך לתשובה שלך

יש לך מה שנקר טלקניזיס- יכולת להשפיע על החומר בכוח המחשבה כגון כיפוף כפיות, הרמת חפצים, עצירת שעונים וכדומה ללא מגע פיזי. הבעיה אצלך היא שאת עדיין לא יודעת להשתמש בזה כמו שצריך לך לחנות ספרים או לסיפריה עיצמי עיינים ומתוך אינטואיציה ביחרי את הספר שיעזור לך זה לוא דווקא צריך להיות ספיציפי על הנושא זה יכול להיות פילוסופיה שתעזור לך להבין מה קורה לך פני לליבך- שם התשובות הכי טובות עבורך

ט ל י י

New member
תודה

שרון. תודה קרנוש. כן, ההסברים הפזיים והמטאפיזיים מעניינים אותי גם. אולי זה יגרום לי להבין, למה התופעות האלה קורות בתקופות מסויימות. אין משהו שאני יכולה להצביע עליו במודע, שגורם לזמן להיות אחר מבחינתי, או לפחות לא ביחס שלי אל אותו אדם. סתם כך באמצע החיים. ומלבד אותו עניין מוזר עם הקפה, יש אנשים שחוטפים מכת חשמל (לא הורגת
) כשנוגעים בי, יש כאלה שמרגישים זרמים מקפיצים כמו מכת חשמל חלשה כשאני נוגעת. אולי הדבר הבא שאני צריכה ללמוד זה ביו אנרגיה.

קרנוש21

New member
חיחי יש דבר כזה שמודד חשמל-

יש את זה לחשמלאים מהנדסים תנסי זה מה זה מגניב ותיווכי אז כמה חשמל יש לך חיחיחי הרי גוף האדם מעביר חשמל והרי גוף האדם הוא אנרגיה

ט ל י י

New member
נורא כף

לאנשים שהכל כל כך ברור להם. הם יכולים לכתוב ולהגיד הרבה חי חי. הבעיה שלא כל מה שהם חושבים שברור, באמת כזה.

קרנוש21

New member
מה לא ברור במכשיר שמודד חשמל?

מה לא ברור שכל גוף חומרי הוא בעצם סוג של אנרגיה? מה לא ברור- גוף האדם מוליך חשמל? מה לא ברור לך- תבררי ותתיחסי לעולם בהומור ולא כקו ישר זה יעזור לך הרבה

למעלה