שאלה

Hendrixon

New member
מוכנה ללוות אותי כתומכת למפגשי SA?

Sockscoholics Anonymous

tokit

New member
השאלה מה אתה מגדיר שעיר

לפעמים מה שלך יראה שעיר, עבור אחרים לא ממש יראה כזה. אותי, אישית, תחת שעיר יכול להרתיע, אבל רק אם זה ממש חריג. פעם נתקלתי במישהו שגילח את אחוריו, וזה הרתיע אותי עוד יותר מהשעירות שהיתה יכולה להיות לו שם..

על האש

New member
תגדירו לי חריג...

קשה לי להגיד עד כמה זה חריג מכיוון ואני לא בקיא בדברים האלה... אבל איך נאמר,זה מה שיש ועם זה נתמודד
.

Hendrixon

New member
תסתכל על הצד החיובי, לך יש הרבה

שערות על התחת, כשלאחוז ניכר מהאוכלוסיה אין הרבה שערות על הראש
ועל זה נאמר: אלוהים נותן אגוזים...

tokit

New member
מה שחריג בעיניי לא יראה חריג

לאחרת ואולי מה שחריג בעיניך יראה לי נורמלי בהחלט. או שתלייזר את זה או שתלמד לקבל את זה ולחיות עם זה..

Nלי שם

New member
את סופרת לו את מס' השערות??..

את סופרת את מס' השערות בס"מ רבוע מכפילה בשטח הכולל של טוסיק אחד ואז את התוצאה המתקבלת את מכפילה בשניים....???...
יש לי רעיון לסטארטאפ...מד שעירות ....שעיר מעל למשוער....

Nלי שם

New member
מה שנקרא,ריפוי בעיסוק...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ג ד ו ל ה !!

loke

New member
על האש זה טוב...../images/Emo8.gif

כבר כמה ימים שאני "מלווה" את הפורום והשרשור הזה דחף אותי לכתוב תגובה. כנער הייתי בטוח שאני שעיר כמו קוף.למה? סתם חוסר בטחון... זמן עבר וההורמונים דחפו חזק והבנתי שאם אני אתן לזה (או לכל דבר אחר) לעצור בעדי,אשאר בתול וחסר בטחון. למזלי גדלתי בקיבוץ ושם כידוע יש את "אפקט" המתנדבות. הכרתי בחורה דנית והגעתי לשלב המכריע. להפתעתי,במקום להגעל היא פתחה זוג עיניים ולקקה את השפתיים! היא טענה שזה מזכיר לה את התלתלים על ראשם של הפרים הלבנים (שרולה) ושזה דווקא עושה לה את זה! מ-"שעיר כמו קוף" , הפכתי בן לילה ל-"פר הרבעה". היום אני מרגיש כמו "זאב ותיק" וברור לי שזה הכל ענין של השקפה. את זאת שזה דוחה ,זה ימשיך לדחות ואין טעם להתעקש... את זאת שתאהב את זה ,לא תוכל להוריד ממך! בערבות! (אחרי קריאת התגובה אני שם לב שיש מוטיב שחוזר ושכדאי לי לראות וטרינר...
)

איל גופ

New member
היה לי יזיז פעם , עם תחת שעיר רצח

אני מדברת על תלתלים. בשיא הרצינות. לא הפריע לי יותר מידי.זה כמו שיש לו שערות על הרגלים, או הידים מבחינתי.

הכל שטויות

תראה, גם אני שעיר, והיו לי קטעים עם בחורות שטרחו להסביר לי יפה יפה כמה הן לא אוהבות שעירים. הפלא ופלא, אף אחת מהן לא זרקה אותי ממיטה, נהפוך הוא. ככה זה, לכל כלל יש יוצא מן הכלל ומשיכה מהווה יוצא מן הכלל. בכלל, כל השטויות האלו של "אני אוהבת ככה" "אני רק כאלו מוכן" לא מחזיקות מים בסופו של דבר. אם יש כמיה, פתאום הקריטריונים מתגמשים להפליא. אז במקום להיות מוטרד מהשעירות שלך, אני מציע לך להשלים עם מה שאתה ולהתחיל לחגוג!

למעלה