שאלה

על האש

New member
שאלה

מכיון והבחנתי הרבה פעמים בעיניין שערות הערווה והקשר לסקס... מעניין אותי לדעת,עד כמה ישבן שעיר יכול להרתיע בחורה מבחינת אקט מיני,או מערכת יחסים... האם יש השפעה לעיניין,שגורמת לבנות לסגת מבעלי ישבן שעיר,או שזה לא ממש מפריע... אני שואל כי אני הרבה פעמים נרתע מלחשוב ללכת לכיוון הסקס,רק בגלל הסיבה הזו (ועוד כמה מסוימות שלא אפרט כרגע) פשוט קיימות אצלי חששות לגביי עיניין התגובה. והחלטתי לשאול את דעתכם....

nescafe

New member
תלוי כמה שעיר..

זה תלוי בהרבה דברים

באופן עקרוני אם זה קשר רציני שזורם, אז נתגבר על זה. מעבר לזה שרוב הגברים שעירים שם כך שאתה לא היחיד.

על האש

New member
רק בקשר רציני אפשר להתגבר?

במקרה של סטוצים וכו' זה עלול להרתיע...?. כנראה שהחששות שלי היו נכונות... ונס קפה..,בואי נגיד שקשה לי להעריך במספר...אבל לא חסר
.

על האש

New member
לא אני רשאי להגדיר את זה...

אבל אותי זה מטריד,קשה לי לענות עד כמה קיצוני זה בעיניי אחרים... מכיון,שלא נחשפתי רבות.

על האש, החששות שלך לא נכונות

הכל תלוי במידת המשיכה לפרטנר. אם נמשכים למישהו, הרבה דברים הופכים שוליים. זה לא קשור אם זה סטוץ או מערכת יחסים. נוAה חושבת שאם אתה לא תייחס לזה חשיבות, גם הפרטנרית לא תתייחס לזה. אם מישהי שוללת אותך רק בגלל זה, זה יהיה הפסד שלה! וזה מהיכרות איתך

black god

New member
הסר דאגה מליבך

אין לך מה לחשוש בכלל ותאמין לי אני יודע!!! זה בדיוק כמו שאנחנו מעלימים עין מאיזה קומץ שיערות סביב הפיטמה או על הפופיק אז כנ"ל גם הן! מה שכן תמיד יהיה מצב שתפגוש קיצונית ואז אתה תצטרך לתת מספר חזק בכדי שהיא תעלים עין ואם לזה אתה לא מסוגל אז ידידי אתה בבעיה.

על האש

New member
יש הרבה קיצוניות...

זה מה שאני מנסה לברר עד כמה זה מטריד אותן... ונוגע לספר החזק,זו כבר בעיה מסובכת אחרת...

black god

New member
אל תייחס לזה חשיבות

כי אם תתחיל לייחס לזה חשיבות אתה תגרום להן להקדיש לזה יתר צומת לב ולשם אתה לא רוצה להגיע!!! כל מה שאני אומר לך פה מגיע מניסיון ארוך ולפעמים גם לא ממש נעים כי אני ואתה באותה סירה. מה שחשוב לעשות זה פשוט לא להתייחס לזה ולהתנהג כאילו זה הדבר הכי טבעי בעולם. תנסה לחשוב על זה בצורה כזו: אם זה סטוץ אז עד שהיא תשים לב כבר יהיה מאוחר מדי ואם זה משהו רציני אז היא אמורה להבליג ואז כולם מבסוטים

על האש

New member
קשה לא לשים לב לזה...

זה שזה טבעי,זה צרה אחרת אחי :). אני משתדל לא להתייחס לזה יותר מידיי אבל עדיין צורת התגובה של הבחורה (מי שלא תהיה,מתי שלא תהיה). מטרידה אותי,ואני מנסה לפתור את הסוגייה הזו לפחות בערך אם לא אחת ולתמיד. קשה להגיד שהתגובה והחשש מהתגובה לא מטרידה אותי... ולגביי סטוץ,קשה להגיד שיהיה מאוחר מידי להבחין בזה מכיוון וזה קיים.

black god

New member
אם ככה אז...

אס זה עד כדי כך מפריע לך גש לכון להסרת שיער לצמיתות וזהו

על האש

New member
עכשיו אתה מדבר על

פיתרון יקר מאוד,והתחמקות מדרך הטבע... השאלה שלי לא אם להפטר מזה אחי...(למרות שזה עלה בדעתי מספר פעמים) אבל אין אפשרות כרגע... אלא,עד כמה זה מרתיע,אם בכלל...

black god

New member
כל מקרה לגופו

מה שאתה שואל פה זה שאלה שלא ממש אפשר לענות עליה כי הרי זה ידוע שאין שתי נשים זהות אז ככה שלדעתי אם תשאל עשרים נשים שונות תקבל עשרים תשובות שונות. כי זה בדיוק כמו לשאול מה יותר טעים תפוז או בננה רק שבמקרה הזה צריך להוסיף את אלמנט ההשקפה האישית של כל אחת ואחת.

על האש

New member
נכון אין נשים זהות

אבל עדיין שאתה מקבל מספר דעות,מכיוונים שונים... את מתחיל לקבל כיוון לאן זה הולך, למרות ששוב כול אחת שונה מהשניה,אבל עדיין מעניין עד כמה זה משפיע. גם אם תגיע אחת שתחשוב בצורה מסוימת,ואחרת שחושבת אחרת... סתם לקבל כיוון כליי,מה הדעה על כך מכיוון וזה תמיד הטריד אותי ואפ'עם לא התעמקתי בכך לדיון.

Hendrixon

New member
שתי אפשרויות: או שתחיה עם זה ותשלים

עם עצמך כי אף אחד לא מושלם, או שכמו שהוצע כאן, תרים טלפון למכון להסרת שיער ותתייעץ אתם. ורק בשביל להרגיע אותך, ה-TURN OFF הכי גדול שיש לנשים, זה גבר שמזדיין בלי להוריד גרביים, אז אתה יכול להיות רגוע

על האש

New member
אני יודע שאפ'חד לא מושלם...

אני רק מנסה לברר אם אכן קיים torn off. עד כמה,הוא משפיע...

למעלה