שאלה

LiTaLLLL

New member
שאלה

היי כולם, פודרה זה בערך הדבר היחיד באיפור שאין לי הרבה מושג עליו כי אני לא נוהגת להשתמש בו.אך, החלטתי לנסות ולקנות פודרה באיל מקיאג' כי האיפור שלהם הוא האיפור שאני הכי אוהבת להתאפר בו. תוכלו בבקשה להמליץ לי על פודרה שלהם? ובכלל על סוג פודרה? מזה פודרה בתפזורת ואיך יודעים איזו מתאימה? ועוד שאלה, מה דעתכם על האיפור בתמונה? ב
ליטל

vashla

New member
לגבי פודרות,מצטערת אבל אני לא מבינה

בזה בכלל,אבל מאוד אהבתי את הכסוף בעין,זה משתלב מאוד יפה עם צבע העין..

Deosette

New member
אהבתי!

תוכלי להביר לי בשלבים איך איפרת את עצמך ככה? לגבי פודרה, תבקשי מיועצת היופי שתתן לך פודרה שקופה שתתאים לגוון עורך.

LiTaLLLL

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

השלבים לאיפור כזה: (קצת קשה לי להסביר אבל ניסיתי) 1)מריחת מייקאפ על כל העין עד לעצם הגבה.(אני גם שמה מסקרה שקופה על הגבה כי יש לי גבות מאוד בהירות, ומסרקת עם מברשת המסקרה|מומלץ|) 2)מריחת פודרה על המייקאפ כדי לקבע את האיפור.(כאן לא שמתי כי זה היה מאוד מהיר ואני לא אוהבת להתעסק עם פודרה) 3)מריחת צללית לבנה על כל גלגל העין. 4)על הצללית הלבנה טשטשתי מהאמצע צללית כסופה-מעט נוצצת לבחוץ. 5)ומתחת לעין ממש בקו הריסים המשכתי את מריחת הצללית הכסופה כדי ליצור מסגרת-זה בעזרת מברשת איילינר.(אם תרצי צילום אני אצלם ואוסיף) 6)בזווית החיצונית של העין טשטשתי הצללה עם צללית שחורה. 7)לבסוף פשוט מטשטשים את הכל כדי ליצור מראה מאוחד והצללות נקיות. 8)אפשר להוסיף צללית לבנה על עצם הגבה.(כאן לא רואים את זה) 9)ולבסוף מסקרה שחורה על הריסים. אם יש לך שאלות אני אשמח לענות.

vashla

New member
לי יש בקשה!!

1)את יכולה לצלם את השלבים שבהם את שמה את המסקרה השקופה(איך זה נראה?) ואיך הגבה נראת אחריי הסירוק+המסקרה? 2)איך מרחת במברשת איליינר?את יכולה להראות את המברשת בבקשה? תודה...

LiTaLLLL

New member
תשובות

1)אין ממש שלבים לזה, את פשוטה מורחה את הגבה במברשת המסקרה כלפי מעלה (בצורה לא מסודרת, פשוט שכל השערות עולות) ואז את מסדרת צורה-בעזרת המברשת. זה לא קבוע איך הגבה נראית לאחר המריחה והסירוק, זה לפי העיצוב שבה את מסדרת אותה. אני לא ממש יודעת איך לצלם לך את זה כשאני עושה..וזה גם לא יצא ממש ברור במצלמה..אני אנסה לחשוב על דרך אחר במקרה שלא הבנת איך לעשות. 2)את יכולה למרוח את זה גם במברשת צללית אם זה יוצא לך מדוייק, כדי לדייק בפס וליצור את המסגרת אני העדפתי להשתמש במברשת איילינר בגלל שהיא דקה ומדוייקת. כאן בתמונה את יכולה לראות אותה סגורה ופתוחה
(מצטערת שלא יצא כלכך ברור) היא של make up for ever בהצלחה

yottami

New member
יש להם פודרה אחת בתפזורת שנקראת

פודרה שקופה (בז') היא מעולה ומתאימה את עצמה לכל מייקאפ ולכל גוון פנים פשוט מעולה.....

LiTaLLLL

New member
התמונה לא מעכשיו

היא די ממזמן, ואני לא בטוחה באילו צלליות השתמשתי. הכסופה-נוצצת והשחורה הן של JA-DE. בדרך כלל אני לא אוהבת את האיפור שלהם אבל את הצלליות האלה מאוד אהבתי. את יכולה לראות אותן כאן
בקשר לירקרקה אין לי מושג באיזו השתמשתי, אבל נראה לי שכל צללית ירקרקה בגוון דומה לזה עם הצללית הכסופה תיצור מראה דומה. אם אני אמצא אני אכתוב לך..

תקני גם בתפזורת וגם דחוסה

הפודרה בתפזורת כדי לקבע את המייק אפ והדחוסה לעשות טאץ' אפס כשיוצאים מהבית ומתחילים להבריק..

למעלה