שאלה

geLחA

New member
שאלה

אני לא יודעת מה איתכם אבל אני כבר לפני שבועיים סיימתי לראות את העונה השניה של 24 ולפי דעתי היא הרבה הרבה יותר טובה מהראשונה וגם בה, כמו בעונה הראשונה, יש סוף בלתי צפוי. (מקווה שלא הרסתי יותר מדי, זאת פעם ראשונה שלי בפורום ואולי כבר אמרו לכם מה יש בעונה השניה) בכל מקרה רציתי לשאול את מי שכבר ראה את העונה השניה איזו עונה טובה יותר לפי דעתו. זהו בייי

nitzan9

New member
שאלה קשה../images/Emo58.gif

לפי דעתי אין לזה תשובה חד משמעית, כי לכל עונה יש את היתרונות שלה.. אני יותר אהבתי את הבעיות המרכזיות של עונה 2(פצצה/מלחמה) מאשר של 1(גיינס/דרייזן), גם את הקאסט של עונה 2 אהבתי הרבה הרבה יותר מאשר של עונה 1(רק טרי חסרה לי בעונה הזאת), והיה נראה שהמשחק עלה בכמה דרגות. אבל מצד שני בעונה הראשונה היה הרבה יותר מתח והפתעות(ההפתעה הכי גדולה בעונה 1 הייתה בפרק 23 כשהתברר לנו שנינה היא החפרפרת, ומה היה ההפתעה הכי גדולה בעונה 2? כשמארי עוזרת לסייד עלי, וזה היה באמצע העונה), והסדרה הייתה יותר סדרת מתח מאקשן, מה גם שבעונה 1 כולם התלהבו מפורמט(לא התלהבות של ילדות יפניות מדיוויד בקהאם, אלא התלהבות של "יא איזה יופי"), ובעונה 2 הוא היה כבר מוכר.

Boran

New member
לדעתי

בעונה הראשונה ג'ק איש פשוט שרק רוצה לשמור על המשפחה שלו. בעונה השניה ג'ק הוא סופרמן כל יכול שמציל את העולם. ואני שואל: WTF? ג'ק איש פשוט יש לזה קסם כזה. בעונה השניה הקסם נאבד. אבל שתי העונות טובות נונדלס.

rds15

New member
השנייה הרבה יותר מעולה

גם מבחינת העלילה, המתח והסוף שהרבה יותר מותח מהסוף של העונה הראשונה

cj20

New member
העונה הראשונה!!!!

כי, אממ... בגלל ש.. אהה... כי ככה!!! סתםם, פשוט אהבתי אותה יותר. אהבתי יותר את העלילה, את ההתפתחות, את המתח... אהה כן, ובגלל טרי...

AlonLaudon

New member
העונה הראשונה לוקחת, אבל

הפרק הטוב ביותר והטוויסט הטוב ביותר הם בעונה השנייה (הפרק - 22:00-23:00, הטוויסט - זה שמתגלה בסוף הפרק 17:00-18:00, מי שראה יודע למה אני מתכוון)

Boran

New member
ממ...

פרק 15 לדעתי היה הפרק הטוב ביותר לא זוכר איזה שעות זה תזכיר לי מה הטוויסט בסוף הפרק שדיברת עליו?

nitzan9

New member
../images/Emo58.gifהטוויסט הוא..

שמגלים שמרי היא הרעה במשפחת וורנר, כשראזה והחוקר מתסכלים על המחשב, ואז ראזה קולט שזאת מרי, ובדרך פלא מרי נמצאת בחדר ויורה בחוקר ואחרי דקה בו.

cj20

New member
ושוב

עונה ראשונה

למעלה