שאלה...

שאלה...

הכלב שלי הוא גור בן חודשיים... הוא כל היום אוכל את הדשא למרות שיש לו המווווון צעצועים ומשחקים לנשוך והוא לא רעב שהוא עושה את זה האם בשלב מסויים הוא יפסיק??? כי אמרו לי שכשהוא יהיה יותר גדול הוא ממש יכול את הדשא!!!! אז האם הוא יפסיק? האם ניתן למנוע את זה? (ואני לא מתכוון ללכת כל צעד שלו ביום ולשמור שלא יוכל דשא וצמחייה) האם שהוא יגדל הוא לא יתעסק אם דשא~?~?~? {סוג בוקסר מעורב לברדור} והנה תמונה...

Oogi

New member
כלבים אוכלים דשא

ואין עם זה שום בעיה (רק לדאוג שלא יאכל דשא מרוסס).

Oogi

New member
חפירת בורות

חפירת בורות ואכילת דשא הם שני נושאים שונים. בד"כ כלבים חופרים בורות היכן שיש אדמה חשופה, ואם זה מפריע לכם אתם צריכים לתפוס אותו בשעת מעשה כבר עכשיו כשהוא קטן ולגעור בו, או לחילופין לדאוג לכך שלא תהיה לו גישה לחלק בחצר שבו הוא חופר.

אוקיי הבנתי אך...

בהקשר לדשא שתי שאלות זה לא הורס את הדשא??? וההורים שלי לא ממש אוהבים שהוא אוכל וקורע את הדשא ויש לנו חצר אחורית ששם רק צימחיה אם אדמה האם עצם זה שהוא לא יראה וירגיש וישחק בדשא ישפיע עליו??? עוד משהו שלפעמים בוא ישן איתי בלילה בחדר שלי... ואני שם על הכל עיתונים הבעייה שאני מאד מאד דואג לכך באמצע הלילה הוא יהרוס את החדר או אולי ירצה לצאת החוצה~ ומכך אני כמעט ולא נרדם האם יש מה לדאוג?? האם הוא יתעורר בחדר ולא יעשה כלום ולא יגרום נזק (יש לו מים אוכל וצעצועים כמובן לידו!) תענו... ואשמח לטיפים!

Katelin

New member
בדרך כלל כלבים אוכלים דשא כי כואבת

להם הבטן-והדשא גורם להם להקיא. יכול להיות שלגור שלך יש הרעלת קיבה או משהו-אני ממליצה לך לקחת אותו לבדיקה. את לא צריכה לדאוג-יכול להיות שזה סתם שעשוע,אבל יש מקרים כאלה...

אמממ

לא נראה לי יש הרעלת בטן כיוון שלקחתי אותו לווטרינק ומצבו היה תקין בהחלט ותענו על השאלה השנייה שם!

kees

New member
הכלבים שלי אוכלים דשא סתם כי זה

עוזר לעיכול ולא כי יש בעיה או כירוצים להקיא. ממש לא צריך לרוץ לוטרינר

Oogi

New member
אכילת דשא לא הורסת אותו

כל עוד הוא לא קורע את הדשא מהשורשים אין עם זה שום בעיה, הרי גם כיסוח דשא לא הורס אותו. לגבי החדר, אתה יכול לקנות לו כלוב טיסה/מיטה מרופדת, או לחילופין לסדר לו מעין מלונה ממזרון מגולגל או סתם קרטון מרופד, ולשים שם את הגור למשך הלילה. ברגע שהגור יתרגל ל"בית" החדש שלו הוא ירדם שם והסיכויים שיסתובב סתם בחדר יקטנו מאוד.

למעלה