שאלה...........

batman

New member
שיא ההתחסדות..

פירסום לינק נותן לגיטימציה לתופעה ? אולי גם דיבור על התופעה נותן את אותה הלגיטימציה. עכשיו כשאני חושב על זה...... גם חשיבה על זונות נותן לגיטימציה. אבל זונות זה רק מין מזדמן, כך שכל חשיבה על מין בכלל מחזק את ידיהם של סוחרי הנשים. לפעמים אני קם בבוקר ועומד לי, בלי לחשוב על סקס. אחר כך אני מתחיל לחשוב על סקס (אחרי הקפה), אז גם לקום בבוקר זו עבירה נגד האנושות ? וכך הלאה , וכך הלאה.... יקירתי, בעולמינו יש סוחרי סמים, סוחרי נשים, פושעים, רוצחים וחלאות אדם. לא כל נערות הליווי מוחזקות בכפיה ונגד רצונן (5000-10,000 ש"ח ליום יכול לשכנע גם נזירה) ותתפלאי לשמוע, יש חלק קטן שאפילו נהנות מהעבודה. אני מציין את זה מתוך נסיון אישי כאחד שיצא לו לדבר עם נערות ליווי ביותר מהזדמנות אחת בנסיבות שלא אפרט כאן (לא , לא מה שאת חושבת). נא להוציא את הראש מהחול בבקשה.

תקיעת הראש בחול זה

להשוות הצבת לינק לאתר, שקרוב לוודאי עוסק לסחר בנשים, למחשבות על מין מזדמן. זאת רטוריקה נחותה אפילו בקנה מידה פורומי.

הליויתן

New member
אני ברצינות מציע לבלתי ולהנהלה

לכתוב מאמר קצר קריא וברור לכל על סחר בנשים,ולהוסיף אותו לטאג-ליין,ולפני הכניסה לקטגוריות אתרים וקישורים ליצור אליו חלון לינק מהבהב ואטרקטיבי אני מסכים עם בלתי לכל מילה,וחשוב מאד שאנשים לא מודעים יבינו כמה ומה עולה לאחרים התנהגויות מסוימות שלהם. אני מאמין שרוב האנשים שכן יש להם לב בנוסף לזיין רעב,יחשבו שוב לאיזו נערת ליווי הם הולכים

רבותי, מעט רצינות בבקשה...

נושא סחר הנשים בישראל אינו נושא לבדיחה. מדובר על תופעה קשה של נשים המובאות ארצה, לעיתים בדרכים לא דרכים דרך גבול מצרים, ולרוב ללא ידיעה כי הן הולכות לעסוק בזנות. ברוב המקרים המפגש הראשון עם הסרסרור כולל אונס קשה "לבדיקת הסחורה" וכליאה בתת תנאים כאשר כמות הלקוחות שהיא נאלצת לקבל עולה לעיתים על 14(!) קליינטים ביום. דרכונן נשלל מהן ומכיוון שממילא הן שוהות בלתי חוקיות הן פוחדות לפנות לרשויות החוק לקבלת עזרה. הנשים לעיתים עוברות מסרסור לסרסור תמורת כסף על פי החוקים המוכרים מסחר סוסים(!). בקיצור סחר הנשים בישראל הינה תופעה מכוערת השוללת מאדם את זכויותיו הבסיסיות לחירות. זו בבודאי אינה תופעה שיש להעלותה כנושא מבדח...

למעלה