שאלה.....

אפצ~י

New member
שאלה.....

האם ישנה אפשרות ללמוד מחוברות ללימוד גיטרה? האם זה עדיף על פני למידה עם מורה? מהם היתרונות/ חסרונות? תודה, אפצ`י...

לא מומלץ לילמוד דרך חוברות או ספרים

כי הם בעצם לא מדריכים אותך ועולים על טעויות שאת עושה. גם בספרים לא כתוב את כל הכללים (רוב הזמן). יתרונות - זול חסרונות - לא לומדים מזה.

ועוד כמה תוספות

עד היום מצאתי רק ספר אחד בעברית שמסביר איך לעשות אקורדים ברה/חצי ברה. כל הספרים האחרים פשוט הראו לי קו על המיתר בלי שום הסבר (ראו שירים וגיטרה)

wiz

New member
תשלבי בין שניהם...

עם מורה תעבדי על טכניקה, תלמדי אקורדים, סולמות ופריטות, ומהחוברות תוכלי ללמוד שירים, ולתרגל קצב ואילתור, ובעצם לעבוד על מה שלמדת עם המורה... זה עושה את העסק הרבה יותר מעניין. אבל אל תלכי ללמוד רק מחוברות, כי את תזניחי את העניין של הטכניקה, ותעשי טעויות שיהיה לך קשה לתקן בעתיד.

untitled

New member
ניסיתי את שניהם ו...

אני מוכרח לומר שכדאי ללמוד עם מורה. פעם ניגנתי לבד מחוברות, אבל לא רק שזה היה גרוע, כי היום אני מסתכל אחורה ורואה כמה דברים עשיתי לא נכון, אלא גם אין מי שיסביר לך שתבין מה עומד מאחורי זה - את כל הדברים הקטנים, וה``לא חשובים``, שאם מתישהו בחייך כשתתחיל לכתוב בעצמך הם יהיו לך חסרים מאד (כמו מבנה והרכבת אקורדים לדוגמא) בכל אופן, עכשיו אני לומד עם מורה, אבל מוריד כל הזמן שאקורדים וטאבים לשירים ומנגן לבד גם מה שאני לא עושה איתו, ככה שאחר כך אני באמת בא אליו עם מה שאני לא מבין, לומד מה שצריך, וגם מתרגל מיומנות החלפת אקורדים וקצב. וחוץ מזה המורה שלי, שהוא מורה מצויין (ודרך אגב יש הופעה שלו בסלמה 40 ביום שישי 18.5 - כנסו לפורום רוק יש שם הודעה) נותן מוטיבציה אדירה לנגן. וזהו סליחה על ההודעה הארוכה כל כך

אתה מדבר על ארז?

לא שמעת שהחליפו את הכתובת של הבארבי? פתחו חדשה והוא יופיע שם, לא איפה שהיה קודם.

untitled

New member
אני יודע שפתחו חדש אבל

הוא מופיע בברבי הישן בסלמה 40 לא בחדש וזה לא ארז, זה סמללגלופ

navonfam

New member
למישהו יש מורה לגיטרה?

אני רוצה לחזור ללמוד...למישהו יש מורה טוב לרוק או באופן כללי? אני ברמה בינונית, אולי בינונית פלוס וצריך מישהו רציני... ותודה מראש!

למעלה