שאלה

שאלה

בנות חביבות שלום ב22.9.03 עשיתי היסטרוסקופיה - מצאו הדבקויות ופתחו ופוליפ שכרתו. היה לי דימום אחר-כך בערך שבוע. והכל נגמר וטוב ויפה. ב-9.10.03 קיבלתי מחזור. אני בדימום כבר 5 ימים (וזה נדיר אצלי) כמו כן כאבים (לא היסטריים אבל בכל זאת כאבים) אני קצת מודאגת, האם זה נורמאלי?? האם יש קשר בין ההיסטרוסקופיה שהייתה לבין המחזור הקשה הפעם?? שכחתי לציין - מהיום הראשון של המחזור אני עם גלולות (כמצוות הרופא) וכהכנה לטיפול. אולי הגלולות מאריכות את משך הדימום וגורמות לכאב? תודה על תובתכם ומועדים לשמחה

נועם@בת

New member
אני לא יודעת אם יש קשר בין ההיסטרו'

ובין הדימום. אפשרות אחת היא שבעקבות הבדיקה הרירית צמחה יותר מהרגיל. אפשרות אחרת היא שהגלולות משנות את קצב התפרקות הרירית. בכל מקרה דימום של 5 ימים, גם אם הוא נדיר עבורך הוא בכל זאת דבר מאוד נורמלי, כך שזה לא צריך להדאיג. בהצלחה מועדים לשמחה נועם

עוד שאלה

מישהי יכולה להסביר מה הם הבימפטומים לדלקת רחם/נרתיק? האם ייתכן שזה מופיע 14 יום אחרי הסטרוסקופיה??? תודה

נועם@בת

New member
דלקת בנרתיק תאופיין

בנפיחות בנרתיק, גרד או כאב יחד עם הפרשות סמיכות, דלקת ברחם מן הסתם תלווה בחום גבוה, בכאבים והתכווצויות ברחם ובכל האיזור (תיאור שמתאים גם לסתם מחזור גרוע). אם הם באים כתוצאה מזיהום של היסטרוסקוםיה, לא נראה לי שיקח להם שבועיים להתפתח, לדעתי זיהום יגיע כבר אחרי כמה ימים. נועם

למעלה