שאלה שלום לכם. מה אתם חושבים? יש מצב ששי גבסו ושי רביזדה יופיעו ב 18/10?(שמחת תורה) כי שניהם דתיים
B bryan New member 12/10/03 #1 שאלה שלום לכם. מה אתם חושבים? יש מצב ששי גבסו ושי רביזדה יופיעו ב 18/10?(שמחת תורה) כי שניהם דתיים
M MiLk§hAkE New member 12/10/03 #2 ../images/Emo57.gif גם אני חשבתי על זה ואני מקווה שבע"ה הם יגיעו, חוצמזה ששי גר בראשל"צ וזה במוצ"ש אז הוא יספיק להגיע בע"ה!!!
../images/Emo57.gif גם אני חשבתי על זה ואני מקווה שבע"ה הם יגיעו, חוצמזה ששי גר בראשל"צ וזה במוצ"ש אז הוא יספיק להגיע בע"ה!!!
M MiSs DiNaMiTt New member 12/10/03 #3 מקסימום הוא ילך ברגל! ../images/Emo6.gif סתם סתם! בעזרת השם! הוא יגיע!
מ מורי לנצח New member 12/10/03 #4 הנה פתרון עברנו לשעון חורף!!!!! מה שאומר ששבת יוצאת בערך ב 6 בערב... ההופעה היא לא לפני 8 וחצי תשע או 10 במקרה הטוב... ככה שיהיה להם מספיק זמן להוציא את השבת להתארגן ולבוא להופיע..
הנה פתרון עברנו לשעון חורף!!!!! מה שאומר ששבת יוצאת בערך ב 6 בערב... ההופעה היא לא לפני 8 וחצי תשע או 10 במקרה הטוב... ככה שיהיה להם מספיק זמן להוציא את השבת להתארגן ולבוא להופיע..