שאלה

צביקה77

New member
שאלה

לאחר שהלכתי לוטרינר התברר לכלבה שלי יש פרעושים. הביקור אצלו עלה לי 210 ש"ח כולל אמפולה נגד פרעושים. לדעתכם זה מחיר הוגן עבור בדיקה של 5 דקות?

עלות

ביקור אצל וטרינר עולה 140 ש"ח עפ"י מחירון ולא משנה אם הוא עשה משהו או לא. אמפולה בודדת של טיפות טובות כמו "פרונטליין" או "אדוונטג'" עולה 60-70 ש"ח. עכשיו תעשה חשבון. חוץ מזה , למה ללכת לוטרינר בשביל פרעושים?

תוספת

אם תקנה חבילה של 3 אמפולות של אותה חברה הן יעלו לך 130 ש"ח. זה זול בהרבה מאמפולה בודדת שנמכרת, מן הסתם, בהרבה יותר כסף.

bilbolim

New member
הוטרינר שלי לא לוקח כסף על ביקורים

אם הוא היה לוקח אז כבר היינו מרוששים, אני באה אליו על כל שטות הכי קטנה ויש לי גם שני כלבים והטיפולים והחיסונים שלהם כל שנה מסתכמים בהרבה לכן אנחנו לא משלמים על ביקור.

גאון הדור...למה הוא לא לוקח לך?

כי הביקורים שלך משתלמים לו בלאו הכי!!!!!!!!! אז זאת לא דוגמא בכלל! גם אחותי לא משלמת לוטרינרית של הכלב שלה גרוש - כי היא חברה שלה, אז מה? המגדלת של הכלב שלי בעלת 20 כלבים משלמת עבור כל אחד ואחד, בלי פרוטקציות וגם על ביקורי בית אם צריך, נו אז? אבל.......אם תקחי כלב ותכנסי לוטרינר שרירותית, תשלמי כמו גדולה, לפי מחירון מינימום והלאה! אז בשביל מה לתקוע הערה כזאת מקוממת?!

ניל´´י

New member
אם אנחנו מדברות על אותה מגדלת...

יש לה וטרינר נפלא!!! הוא גם הוט' לנו.

be_roo

New member
מאחר ויש לך אפשרות לברר מחיר לפני

זה הגיוני בהחלט. כל אחד גובה לפי ראות עיניו והמחיר שקיבלת, גם אם קצת מרגיז, הוא נורמלי, גם אם יש וטרינרים אחרים שהיו גובים הרבה פחות. זכותך כצרכן לברר ולהחליט למי לפנות, אבל אם כבר הלכת אליו אי אפשר לבוא בטענות.

aki34

New member
טיפ לחיים טובים ו... זולים

שלימד אותי הוטרינר: אם הכלב אוכל ושותה, מצב רוח טוב, מגיב כרגיל, אין טעם ללכת ולשלם 140 ש"ח. לשאול חברים ובפורומים.

זה נכון

הרבה אנשים שאני מכירה מצלצלים ושואלים או נכנסים ושואלים. זה גם פטנט נהדר לכל וטרינר שדוחף בסוף חשבון מנופח. מסכמים על מחיר מראש וזהו. חשוב לציין לכל מי שכבר שילם עבור ביקור שיבקש שהוטרינר יגזוז לכלב ציפורניים ויתלוש שערות אוזניים (לגזעים שזה נדרש), זה כלול בתעריף הביקור, גם בדיקת אוזניים לקרדיות כלול וכדאי לבקש לעשות, אם כבר אז כבר.

למעלה