שאלה

dino_din

New member
שאלה

כשאני מתחבר למסד הנתונים שלי דרך PHPMYADMIN אני מקבל כל הזמן הודעות שהזמן שמוקצב לפעולה חלף :
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in D:\webspace\disk20 \site.co.il\site.co.il\www\phpmyadmin\tbl_change.php on line 245​
מישהו יודע ממה זה נגרם (בעיה אצלי או בשרת) ? חברת האיכסון אומרת ש "אין לנו כל הסבר לתופעות שאתה מעלה".. תודה ושנה טובה, דינו.

YuvalCo

New member
בכלל לא אמור להיות קשור אליהם...

אתה מנסה להריץ בקובץ tbl_change.php בשורה 245 קוד שהוא לא מצליח לבצע.. אז במשך שלושים שניות הוא מנסה לבצע אותו ואז מתייאש.. נסה לבדוק מה הקוד שם. בטח פתיחת קובץ שאין לו הרשאות נכונות או משהו.. בקיצור, אפשר לפתור את זה.. קצתצריך לחקור מה יש בשורה הזו ומה יכולה להיות הבעייה בקוד שנמצא בשורה.

dino_din

New member
אבל... אבל...

tbl_change הוא קובץ של ה PHPMYADMIN שאותו הם התקינו לי ! אני רק ביקשתי שיפתחו לי מסד נתונים MYSQL, סיפקתי שם וסיסמה ואת קובצי ה DATA של הנתונים עצמם. חברת האיכסון ביצעה את הפתיחה עצמה של המסד ואת העברת קובצי ה DATA שלי למקום המתאים וגם את התקנת ה PHPMYADMIN כדי שאני אוכל לבצע פעולות על בסיס הנתונים. אגב, השגיאה לא דווקא בקובץ הזה, כמו שציינתי, כל פעולה שאני מבצע על המסד (צפייה בטבלה, הכנסת נתונים וכ') אני מקבל בסופו של דבר הודעת שגיאה שהזמן עבר... יש עוד רעיונות ?? תודה מראש. שנה טובה, דינו.

XiroX

New member
אז יש סיכוי טוב

שהבעיה היא אצל השרת. ז"א, ההודעת שגיאה היא של השרת, שאומר לך שהואמנסה להריץ דף מסויים, אבל לא הייתה אף התקדמות במשך 30 שניות ולכן הוא הפסיק. זה בד"כ כלל קורה כשיוצרים לולאות אינסופיות וכו, והעצירה נועדה כדי למנוע מהשרת לקרוס. אם זה קורה לך עם כל הדפים, זה אומר שמשהו בהגדרת גישה של השרת כנראה דפוק, כי הוא מנסה לגשת לף אבל לא מקבל אותו או משהו בסגנון. פנה לאחראי השרת בנושא.

למעלה