שאלה...

שאלה...

קודם כל שלום לכולם... :) סבתא שלי עברה לפני כ-3 שנים ניתוח להוצאת אבנים מכיס המרה דרך הפה , מאז נוצרה לה בעיה כרונית של ליחה מטרידה ביותר (לא ידוע אם זה בעקבות הניתוח אך זה מאז..) שאלתי היא האם יש איזשהי אפשרות לטפל בבעיה? היא טופלה למשך תקופה באנטיביוטיקה , זה עזר , אך כשהפסיקה הליחה חזרה ולא ייתכן להמשיך עם אנטיביוטיקה לתקופה ארוכה... תודה, יום טוב

YinYang

New member
ליחה...

לרפואה הסינית ישנם כלים מצויינים לסילוק ליחה. אני יודע שדיקור וצמחים יכולים מאוד לעזור, כמו גם תחומי טיפול אחרים. אני ממליץ לך למצוא מטפל באיזור המגורים של סבתך, וללכת אליו לתקופה מסויימת. קחי בחשבון שבעיות של ליחה לא נפתרות מהיום למחר, ויקח זמן מה עד שהבעיה תיפטר. בברכה אייל

YinYang

New member
ועוד דבר...

רצוי שהיא תקבל יעוץ תזונתי מנטורופת או מטפל סיני, ותמנע ככל האפשר ממזונות שמייצרים ליחה. בגדול... מוצרי חלב, מזון מטוגן ושומני, סוכר מזוקק, קמח לבן(גם לחם), אלו מייצרי הליחה העיקריים שרצוי להימנע מהם. אייל

שמש א

New member
הסיפור שלך מדגיש

את מה שאנחנו כל הזמן אומרים: טיפול בסמפטום לא פותר את שורש הבעיה. כבר מסבירה... אבנים בכיס מרה ברפואה הסינית נובעות עקב הצטברות של לחות בגוף. לאחר הוצאת האבנים בניתוח, נעלם ללחות המקום בו התגבשה מידי רגע וכעת מתבטאת כליחה. ממליצה בחום לפנות למטפל ברפואה סינית שיעזור לפתור את הבעיה מן השורש.

למעלה