שאלה

שאלה

אני חולה על בשמים של גברים כמו הרושאס שאני פשוט מתה על הריח הזה, עד כדי כך שקניתי לעצמי ואני משתמשת רק בזה השאלה שלי - אתם חושבים שזה מגעיל שבת תשים רק בשמים של גברים ? כי כמה חברות שלי אמרו לי שבת לא צריכה לשים בשמים של גברים - מילא מדי פעם אבל לא כל הזמן מה אתם אומרים ?

את כלה....אני גם חולת בשמים של

גברים..... אמנם לא שמה עלי... יעני רק על היידים....וזהו.... עזבי,שימי קצת על היד ותריחי,על עצמך שימי בושם של נשים

2 דברים../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

1- מה רע בבת ששמה בשמים של גברים
כי מן הסתם הם של גברים ואני אישית בתור בן לא הייתי רוצה לצאת עם מישהי שהריח שלה יהיה אותו ריח שלי.. זה מן דבר כזה שאני לא יכול להסביר אבל אני אישית לא אוהב את זה.. בנים גם אוהבים בשמים של בנות.. אולי תנצלו את זה לטובתכן
2- אני מכיר הרבה בנות שאפילו אחרי שיעור ספורט מתיש והן מזיעות כמו סוסות נשאר להן הריח הבושם.. ואם בכל זאת לא נשאר לך הריח אז קבלי טיפ
אחרי המקלחת שעוד יש לך רסיסי מים על הגוף (במקומות שאת שמה בושם) תשימי את הבושם על הרסיסים.. וככה הריח של הבושם ישאר לך יותר זמן

אוקיי, ../images/Emo51.gif על התגובה והטיפ, אומנ

אומנם פעם הבאה אני אעדיף איזה שטר של עשרים, אבל גם זה טוב
ועוד שאלה לגבי בשמים - מה דעתכם על הבושם - דיפ רד ? (האמת שאף פעם לא שמעתי עליו אבל חברה המליצה לי ואני אלך לבדוק כשיהיה לי זמן - אבל מה אתם אומרים - שווה או לא ?)

אני גם רק שמעתי עליו ואף פעם לא יצא

לי להריח אותו.. אבל שמעתי דברים טובים עליו

E l i a n

New member
לדעתי,

בושם זה דבר נורא אינדיבידואלי.. מה שמתאים לאחת,לא בטוח לתתאים לחברתה, ויש בושם שיהיה שונה על בנים מאשר על בנות, ולכן..: השאלה "מה דעתכם על הבושם-דיפ רד",לדעתי,היא חסרת טעם. לי יש אותו והוא ממש ממש טוב עליי,אבל כשאמא שלי שמה אותו עליה, זה לא היה כל כך טוב כמו שזה היה עליי.. ועוד משהו נורא חשוב שבא לי להבהיר (בעניין בשמים): אסור - אסור- אסור ולא כדאי (!) לשים בושם על גוף מזיע.. זה הכי נורא שיש!!!! (עושים את זה אצלנו בכיתה, וזה נורא :-8)

חמוד לאללה

דווקא שווה בעיניי. אני אוהבת את הקנזו פלאוור
.. פשוט מ-כ-ו-ר-ה לריח הזה
לא יודעת למה.. ננעלתי עליו..
כמובנ, שלא לדבר על הוואנ קליפ.. ארפלס.. זה זה שדומה ליהלומ.. הוא ממש ממש נעיממממ
והדיונ, של כריסטיאנ דיור .. אחחח, כבר כ"כ קשה להשיג אותו

גם אני אוהב ת'כריסטיאן דיור...

אני גם מכור לדולצ'ה וגבאנה של הנשים..(בר ואור - נילי שמה את זה.. זה ממש ריח טובבבבב
כל פעם שאני מריח את הריח הזה אני נזכר בה
) (בלי שומקשר אני שם לפעמים את זה.. אבל דולצ'ה לבנים)

כנסי מאמי....

אני אישית אוהבת את שני הסוגים, בואי נגיד שאני נמשכה לבשמי גברים, לפחות להרבה מהם....אם זה מה שאת אוהבת אז אל תשימי אל מה שחברות שלך אומרות, כי את צריכה לאהוב את הריח שאת שמה, לא החברות שלך!

EarthWind

New member
אווקיי תגובתי../images/Emo105.gif

1. חברה שלי משתמשת גם בבושם של גבר של "הוגו בוס" העגול החדש יותר אבל אני חושבת שזה ממש מוזר. כי בנים מכירים את הבשמים שמיועדים להם וכמו שמישהו אמר פה- זה קצת לא נעים. אם פתאום איזה מישהו יגיד לך "היי זה מריח כמו הבושם של אבא שלי" זה לא יהיה נעים. בכל אופן, גם אני הייתי מכורה לבושם של קלווין קליין של גברים. אבל אני מעולם לא זילפתי אותו על עצמי חחח רק הרחתי אותו והמלצתי לאח שלי 2. זה ממש דפוק. מה, עכשיו כשכולם יודעים ש"הוגו בוס דיפ רד" זה בושם טוב כל העולם ישים אותו. ואז זה יהיה ממש מטומטם שלכולם יש אותו ריח. תהיו קצת מקורים יותר לעזאזל. תלכו לרשת "אפריל" או כל חנות של בשמים ותריחו את הבשמים. יש חיים מעבר להוגו בוס. די נמאס . לכל העולם יש אותו בושם העולם מתחיל להיות משעמם! ישר כולם מזהים את הבושם. למה כי לעוד אלף אנשים יש אותו. די!

i l0ve u

New member
אולי כי אנשים אוהבים את הריח הזה?

את לא יכולה להגיד לבנאדם לא לשים בושם מסויים שהוא אוהב בגלל שלעוד הרבה אנשים יש אותו... WTF?!

EarthWind

New member
חחח

אני לא מתכוונת שלא ישימו אותו פשוט זה מגעיל ונמאס! תארי לעצמך יש לך בושם מסויים שאת נורא אוהבת ופתאום לכל השכבה שלך יש אותו בושם היית שמחה? היית מאושרת מכך? אני לא. למרות שזה בושם טוב, יש בשמים שהרחתי שהם טובים יותר מהבושם הזה. אנשים מושפעים יותר מידי מדעות אחרים. אנשים , יש עוד הרבה בשמים אחרים שקיימים שהם יותר נעימים יותר מקוריים . אני לא הייתי רוצה בושם שיש לכל העולם! זה מאבד מהייחודיות שלו. את טוענת שאני טועה?

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

"היי זה מריח כמו הבושם של אבא שלי" חחחחח
אבל זה באמת נותן תחושה שאני יוצא עם איזה בחור\גבר ולא עם איזו נערה נשית.. אני גם חושב שזה חלק מהאסטטיות.. מה בגלל שאני מכור לדולצ'ה וגבאנה של הנשים אני אשים אותו
-
אם כבר אני שם את הדולצ'ה וגבאנה של הגברים שגם אותו אני מאוד אוהב

BustA

New member
...

אני אישית יכול להעיד שאחותי גנבה לי את אותו הבושם בדיוק, אחרי שהיא סיימה אותו יהא הכריחה לקנות לי אותו ליומהולדת. לא מוזר בכלל..

קניתי היום בושם ../images/Emo9.gif

הלכתי וניסיתי כל מיני והאמת היא שאת הדיפ-רד לא אהבתי בכלל את הרושאס הכרחתי את חבר שלי להבטיח שהוא יקנה, כדי שאם אני לא שמה לפחות יהיה לי ממי להסניף
(ובתכלס הוא גם אהב ת'ריח) בסופו של דבר הבושם שקניתי היה ה-light blue של דולצ'ה וגבאנה
יש לו ריח טוףףףף

למעלה