שאלה

p99999

New member
שאלה

לאחרונה גילתי "בעיה": כאשר אני נוגע, או כאשר אני נוגע בטעות בחלק התחתון של היד (איך קוראים לעצם העגולה הזאת)? בכל אופן מה שקורה כאשר אני נוגע שם, אני מרגיש כמעין "חור" בין שתי העצמות, וכאשר אני נוגע שם אני מרגיש זרם ממש ביד. ממה יכול להיות דבר כזה? אני בן 16 בס"כ.

זו "תופעה" או "בעיה"?

כלומר, אם אתה לא נודע שם, הכל בסדר? זה מפריע לך בחיי היומיום? אם לא, אז אפשר לחכות כמה שעות או שבועות, ולראות אם זה מתפתח, נעלם או נשאר באותה רמה כמו עכשיו. אם זה מפריע בחיי היומיום, נראה לי שהכתובת הראשונה היא רופא, ותחזור אלינו עם מה שהרופא יגיד.

שמש א

New member
השוותה עם היד השניה

או עם אנשים אחרים? יתכן וזו נק' רגישה למגע אצל כולם. אם רק אצלך וביד אחת, שווה בדיקה אצל רופא.

מאיר72

New member
אותו "חור" בעצם נמצא בחלק החיצוני

של היד או הפנימי? דבר נוסף כיון שזה מפרק העיצבוב שם פחות עמוק כמו בשריר יתכן ואתה לוחץ על עצב ואז אתה מרגיש "זרם". שבת שלום.

Orrza

New member
זה יכול להיות מיליון ואחת דברים...

ציסטה, תסמונת התעה הקרפלית, בעייה עצבית, דלקות ודומיהן, או שזה יכול להיות דבר ממש פעוט. רצוי ללכת קודם כל לאורטופד המתמחה בכף היד. יש לרפואה מכשירי הדמייה נפלאים ומדוייקים שיכולים לחסוך המון זמן וכסף. אם בכל זאת תרצה לדעת יותר דרך הפורום נזדקק לעוד פרטים רבים על הכאב. האם הוא חד או עמום, מתי הופיע, האם לאחר מקרה ספציפי, בחלק הפנימי או החיצוני של היד, האם כואב יותר בשעות מסויימות? בטמפרטורות מסויימות? האם ישנם דברים המקלים על הכאב? ועוד כל פיסת מידע שתוכל לספק. רק בריאות, אור.

למעלה