שאלה

אהלן יא אחי

כן זה אני. אני רק אדם ולא קוסם. היות ואני לא מתעניין בתחום זה של מצלמות אז אני פשוט לא יודע. ובדיוק בשביל זה יש פורום. הלא כן? אני בטוח שיש מי שהתעניין בתחום זה יותר ממני. הרי לסרוק כ"כ הרבה מצלמות מסוג זה יקח לי חודש. מה שאני מחפש זאת מצלמה שיהיו לה הקריטריונים הבאים: שימוש בסוללות רגילות AA וזיכרון מסוג CF ומחיר עד 300 דולר. הקיצר עלות מול תועלת הכי טובים.

komandatore

New member
לא קוסם

אבל חשבתי שתרשום דרישות מפורטות יותר... לא ראיתי בפרוט של BH מצלמה שאני מכיר אבל מה שנראה לי שם- PENTAX OPTIO 33 GS ,CANON POWER SHOT A70

בארץ? בחו"ל? כולל כרטיס זיכרון?

בטריות? canon A70 מצלמה מעולה ועולה בין 270$ ל 350$ בארה"ב חפש בwww.dealtime.com

arnon123

New member
מצלמה

נכון לביקור היום ב B&H A70 עולה 300$ לא כולל מס, זיכרון, בטריות ע"מ לשלם 300$ לפתרון מלא כדאי לקחת את ה-A60 שהיא אמנם רק 2M אבל מספיק להדפסות רגילות, ומבחינת כל השאר זהה ל- A70. המצלמה עצמה 200$ זכרון 256M 55$ 2 סטים של בטריות +מטען 50$ ועוד מס או עלויות משלוח

Givald

New member
הA70 מומלצת מאוד!

אגב בקרוב עומד לצאת A80 שהיא לדעתי טובה פי כמה אולי שווה לחכות, בקשר להמלצה, אני לא חושב שכדאי ללכת על הקאנון 3100 (פשוט כי אין בה אפשרויות צמצם / חשיפה) הA70 נחמדה מאוד! קלה! ידידותית! איכות טובה כרטיס ובטריות כמו שאתה רוצה, בהצלחה!

למעלה