שאלה

icודליה

New member
שאלה

מישהו מכיר מקום טוב (או שיר טוב) שאני אוכל להוריד רינגטון ל3510I?

icודליה

New member
אני יודעת

הורדתי מהשמות את השם שלי. תודה על גופ! אני נכנסת עכשיו ומייד ללא דיחוי!!

icודליה

New member
זה נותן לי...

The page cannot be displayed There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed. -------------------------------------------------------------------------------- Please try the following: Open the www.goop.co.il home page, and then look for links to the information you want. Click the Refresh button, or try again later. HTTP Error 500-13 - Server too busy Internet Information Services -------------------------------------------------------------------------------- Technical Information (for support personnel) Background: The request cannot be processed at this time. The amount of traffic exceeds the Web site's configured capacity. More information: Microsoft Support אוף... נראה לי שאני אנסה את זה עם דיחוי..

icודליה

New member
הצלחתי אבל עכשיו הכל פה מתחרפן

אני חייבת לאתחל את המחשב כל רגע אוףףףף הוא ממש מתחרפן... מסכן שלי....

icודליה

New member
כדאי לי..

כדאי לי להוריד גם אם אני לא ברשימת המכשירים התומכים?

i hate

New member
אממ לא יודעת....

תנסי אבל לא נראה לי שזה יעבוד לך.... תנסי באתר www.sms2go.co.il

icודליה

New member
זה אתר ממש דפוק

וזה נתן לי רק ססמא זמנית.... לא מצליחה.. יש להם צילצולים ממש דפוקים בכל מקרה. נראה לי אני אשאר עם הצלצול שיש לי עכשיו בנתיים!

i hate

New member
אמממ...

אם את יודעת להלחין...(שזה לא ממש קשה..) אז תכנסי ל- www.ringtonesgalore.co.uk שיש שמה ממש אחלה רינגטונים ובחינם!

icודליה

New member
אני מכירה את זה

אבל בפלאפון שלי אין אפשרות של הלחנה.... אם היתה האפשרות הזו הייתי עושה משו מזמן....

למעלה