שאלה.

שאלה.

אולי אני מדמיינת, אבל אולי זה באמת קורה. [אני לא מתעסקת בסיאנס. לפני שנתיים עשיתי סיאנס עם חברה, לא מי יודע מה הצליח.] בשבוע האחרון מתרחשים דברים מוזרים בבית שלי. לפני יומיים חזרתי מבצפר, ובדרך כלל צריך להזמין את המעלית. המעלית ירדה לבד, וגם נפתחה לבד [יש דלת שצריך לפתוח.], והיא הייתה ריקה. נבהלתי, אז עליתי במדרגות. חשבתי שאולי משהו השתבש במערכת, אין לי מושג. באותו לילה הטלוויזיה בסלון נפתחה ונסגרה בעצמה. כל 3 דקות. הערתי את אבא, הוא אמר שמשהו לא בסדר בשלט. לפני יומיים, שכבתי לישון, והחלונות בחדר היו סגורים, גם הדלת. נהיה לי קר, ותקפה אותי צמרמורת מוזרה, שמעתי רעשים מוזרים בבית. חלשים. אה, ותמיד, כשאני חוזרת הביתה בערב, זה קורה בעיקר בכניסה לבניין, לא משנה מתי, כשחשוך. אני מרגישה שמישהו מסתכל עליי. מכירים את ההרגשה? שמישהו נועץ בי מבטים, הסתובבתי, ואני חושבת שראיתי משהו באוויר. באותו רגע שהסתובבתי, זה נעלם. מישהו יכול להסביר לי מה לעזאזל קורה? או שאני סתם מכניסה את עצמי לסרטים, והכל צירוף מקרים מוזר? תודה.
 

Swicca

New member
היי .. :) .. קחי כוס שוקו חם ...

.. זה עוזר לי להרגע (בדרך כלל ) .. ונחזור עכשיו להודעה שלך ... אמממ.. אני אתחיל מהסוף הקטע של את חוזרת לבניין שלך ודווקא בכניסה לבניין את מרגישה כאילו נועצים בך מבטים זה דבר שקורה להרבה אנשים כשהם חוזרים בשעות מאוחרות כשחשוך ואין הרבה אנשים ברחוב לבית שלהם זה אותו שקט שאת לא רגילה אליו במהלך היום שמפחיד אותך ! :) ... או קיי אז מזה אפשר להרגע ... למרות שיכול להיות שיש שמה משהו אני לא אומר שלא כי מה שתיארת קורה גם לי ודווקא ש פעמים שכן ויש פעמים שלא ... לכי תביני ... בכל מקרה הקטע עם המעלית יכול להיות שמישהו לחץ שהיא תרד למטה ובסוף לא ירד ואת באת בדיוק בזמן (כל הכבוד על התזמון) .... והקטע עם הטלויזיה אני ממש לא יודע .. כי זה יכול להיות הרבה מאוד דברים ... א' יכול להיות שזה השדה האנרגטי שלך או של אחד מהאנשים בבית שמשתנה והוא יוצר בעייה אצל מכשירי החשמל בבית ויכול להיות שזו רוח כלשהי או כמו שאבא שלך אמר בעיה בשלט (למרות שזה נראה לי קצת דבילי) אניוואי והחלק של הרעשים שוב אני מזכיר שכששקט ואת לבד וחשוך או ממש לפני השינה את מתחילה לשמוע או לראות דברים זה פשוט כי זאת השעה הזאת ... וגם כי החוש שמיעה שלך יותר מחודד מכיוון שאת רגועה והעיניים עצומות וכי שקט מסביב ... בכל מקרה אני בספק עם כל מה שקורה לך בבית\רחוב זה רוח כלשהי אבל אני עדיין חושב שעדיף לך להקשיב ללב ועם את חושבת שזו רוח כלשהי שמציקה לך אז תנסי לטהר את הבית והסביבה או פשוט לשכוח מזה ולא לחשוב על הנושא יותר , תמצאי תחביב או משהו שישכיח ממך את מה שמתרחש ותרגעי קצת ... אני גם חושב שזה יכול לנבוע מלחץ של חברים או ב"ס או משהו .. בלה מצטער שזה יצא ארוך פשוט רציתי להסתכל על זה מכל הכיוונים האפשריים (למרות שנראה לי שעדיין שכחתי אחד או שניים ... או וול ) ... טוב אז זהו להיום :) .. לילה טוב ..
 
חח הממ..

הקטע עם המעלית, יש לנו מעלית דפוקה. לגמרי. אי אפשר ללחוץ ושהיא תרד למטה לבד, זה.. אין לי מושג איך להסביר, צריך להיות בתוך המעלית בשביל שהיא תרד. ויש ממש דלת שצריך לפתוח. נו, ידית. והיא ממש נפתחה לבד. אז נבהלתי ממש. הקולות האלה שאני שומעת בלילה, כאילו שמישהו לוחש. וזה לא בא מהשכנים, איך אני יכולה לשמוע התלחשויות מעבר לקיר. אולי אני סתם מדמיינת את כל זה. ובקשר לכניסה בבניין, זה נשמע הגיוני. אבל אני לא מבינה את העניין שחשבתי שראיתי משהו מרחף באוויר לחצי שניה ונעלם, כנראה גם, הדמיון המאד מפותח שלי. אני דווקא בכלל לא מפחדת. טוב אוקיי, קצת. ובמקרה הגעתי לפורום הזה [בכניסה של תפוז.], וכל הנושא הזה מרתק ומושך אותי בלי קשר. אולי חשבתי שיש לי איזה קספר בבית. אבל אני סתם פרנואידית. תודה רבה על התשובה. :)
 
היי את לא לבד../images/Emo24.gif

לפני 4 שנים דוד שלי נפטר מסרטן.בוולנטיין של אותה השנה הדלקתי נרות בכל הביתכדי לחגוג באוירה רומנטית עם חבר שהיה לי אז. פתאום חשבתי על דוד שלי והפמוט מזכוכית שהיה לידי נסדק. נבהלתי לשניה אבל חשבתי אולי דוד שלי שומר עלי אז נרגעתי. היה לי מקרה נוסף שהרגשתי שיש "חברים שמסתובבים לי בחדר בלילה, שמעתי דיסק של הנבואה השמימית ופתאום באמצע הלילה הוא התחיל לקפוץ... אני מאמינה שאנחנו לא לבד בעולם הזה וקספר אחד או יותר נמצא מסביבנו אולי כדאי להגיד להם שלום ולהנות מזה.
 
למעלה