שאלה

elazar21

New member
שאלה

אני מתחיל ללמוד גלישה ואני מעוניין בגלשן יד שנייה אז מי שיכול לתת לי פרטים איזה חברה הכי כדאי לי תודה לכל העונים

TKone

New member
גלשן כדי ללמוד לא חשוב איזה חברה הו

הוא יהיה.... היעקר שיהיה עבה וגדול וארוך ומכוער וזול!

BADbob

New member
אתה לא ממש צודק

הכי טוב למתחילים יש תגלשנים האלו של softops שזהמן גלשנים כאלו מחומר שונה החומר הוא סוג יותר כבד אבל ששורד יותר והגלשנים מנקום השעווה ובישביל תוספת משקל יש עליהם ציפוי של גומי עבה כזה שמוסיף משקל ובנוסף הוא מחוספס אז זה מנקום השעווה עכשיו הקטע שבגלל שהוא כבד וזה אתה יכול לקנות דגם קטן יחסית וזה יותר יעזור לך בשיווי משקל (אני הצלחתי לעמדו איזה 3 שניות על דגם שלו שיותר נמוך ממני ב5 סנטים ועוד שהייתי מתחיל אחושרמוטה) תיראה אם ראית בטלוויזיה או היית באיזו קייטנה של גלישה או משהו בסיגנון היית רואה שהם תמיד משתמשים בגלשנים האלו הקטע שהוא ניראה לי יחסית יקר וזה יהיה ביזבוז לקנות אותו ואחרי כמה חודשים אחד אחר בכל מקרה יש בית ספר אחד שהם היבואנים שלו דבר איתם על זה www.topsea.co.il

TKone

New member
איכסהההה!!!!! שלא תעז לקנות את זה!

זה גועל נפש... מי צריך את הספוג הצף הזה... זה סתם כבד מסורבל ולא מקובל.. למרות שראיתי איזה מישו מפציץ איתו!!! אבל ממש מפציץץ.!! אל תקנה כזה... קנה גלשן רגיל

BADbob

New member
בישבילך אולי

זה חרה בישביל מתחילים זה מצוין אבל אחי קנה את זה רק אם יש לך תקציב גבוהה כי אחרי לא הרבה זמן אתה תירצה להחליף

למעלה