שאלה...

b o o

New member
שאלה...

בן דוד שלי רוצה להתחיל ללמוד גלישה,והוא רוצה להירשם לבית ספר "מדוזה",יש למישהו מושג אם זה שווה משהו?כי הבית ספר היחידי שיצא לי לשמוע עליו הוא טופסי,ובחיים לא שמעתי על מדוזה...

1dvirs1

New member
כנססס

א לתתעסק עם הבתי ספר האלה תשקיע את הכסף בגלשן טוב ותירד לים רק הניסיון יביא להישגים לא הבתי ספר האלה שרוצים רק כסף למה לשלם אם אפשר להשיג את זה בחינם????? הרי הם יסבירו אם אתה לא תופס זה בעייה שלך /שלו תירד לים ותגלוש בלי בתי ספר תודה

b o o

New member
אח שלי...

לא סתם אמרתי שבן דוד שלי רוצה,כי זה באמת הוא...אני כבר גולש. אני גם הסברתי לו שעדיף להשקיע בגלשן וחליפה,אבל ההורים שלו לחוצים אש מים וכאלה (הוא רק בן 11) אז הם רוצים שאם הוא כבר גולש שלפחות ילמד במקום מסודר בהתחלה,אז אני פשוט מנסה לברר איפה יותר משתלם

b o o

New member
?

אף אחד לא יכול להגיד לי מה הוא יודע על מדוזה?

BADbob

New member
לא יודע מדוזה

שילך לטופסי אינ למדתי שם ואני יכול להגיד לך שהם טובים והם גם מביאים תציוד

TKone

New member
אחיייי!!!! אל תלך לשם!!!!

תקשיב לי!! מדוזה זה ממש מפורסם א-כל... כמו isa... אבללל.... לומדים שם על גלשני למידה בעובי מטר וחצי!!! ששוקלים איזה 100 קילו!! ואחרי זה ממש קשה להתרגל לגלשן רגיל!! תשאל קודם עם איזה סוג של גלשן לומדים! תאמין לי הלגשן ההוא זה סיוט שיהיה לך קשה לצאת ממנו! מניסיון!! למרות שמה שמגניב שגם בים של 20 או 30 אפשר לתפוס איתו גלים בלי שום בעייה בכלל!!! והוא גם ממש כיפי... אבל לא מקצועי.ץ וכבד.. ומחרטם... ונאחס... וצריך להתרגל אליו רק חצי מהקורס ועוד חודשיים אחרי זה להתרגל לגלשן רגיל בים... תעשה לך ולבן דוד שלך טובה...

TKone

New member
וboo... בוא אני ילמד אותך משהו...

גלשיה לומדים הכי טוב בים!!! אם אתה כל כך טוב אז תלך איתו אתה... או שילך לבד וילמד על בשרו... תאמין לי שבים לומדים מה שבחיים לא תלמד בשבוע של קורס... בספורט הזה לומדים רק ממה שמכשל.... אי אפשר לדעת לגלוש בלי לדעת קודם להתערבל במיים ולהיסחף ולהתקע בסלעים וליפול או לחסום למישהו אחר גל... זה הכל חלק מהתליך...

b o o

New member
תגובה

תודה על התשובות,אבל הסברתי לכם שהם לא נותנים לי גם ללמד אותו...לא משנה,תודה על התשובות

טלוש13

New member
במבואות ים!!!!

יש בצפר שאני ממליצה עליו בחום....גם לגלישה , גם לקייאקים וקטמארן עשיתי קורס שנמשך שבוע , לומדים על שורטבורד עם 2 מדריכים אחלה קורס!

למעלה