שאלה

שאלה

הגובה שלי הוא קצת יותר מ-1.80,אז אם אני משיג גלשן בערך בגובה 1.90,זה טוב לי או רע לי? (אני מתחיל)

BADbob

New member
מה אתה דפוק !?

אתה רוצה שהוא יגלשו בגלשן 3 סנטימטר יותר גבוהה ממנו אפילו שעבה הוא צריך לפחות 15 סנטימטר...........

TKone

New member
תקשיב לי אחי.. כנס לפה אני יגיד לך

מומלץ למתחילים שהגלשן יהיה יותר גבוהה מהגולש ב 30 סנטימטר!!! לא חשוב איפה שתשאל, בכל חנות בעולם או כל שייפר שיש ככה יגידו לך! גם 20 זה יהיה בסדר... אבל מומלץ יותר בכיוון של 30 או 25 ומעלה... והוא גם צריך להיות לא דק!! אלא עבה...! עקרונית כמה שיותר עבה יהיה לך יותר קל להתייצב ולעמוד.. אבל אל תשתגע.. כך לא ממש עבה אבל לא דק מאוד!! אם הגלשן דק מאוד אז חבל על הזמן שלך... מומלץ להוריד את המימדים של הגלשן אחרי שאתה כבר נהיה רמה גבוהה... ואז הגלשן יכול להיות 10 סנטימטר יותר ממך או פחות אפילו... למרות שהסטנדרט הוא בערך 12.5 ס"מ... וגם קונים גלשן יותר דק... ככה שהוא יותר מהיר!! על גלים רגילים בארץ.. ממוצע של חצי... תקנה יד שנייה בהתחלה או אפילו יד חמישית!! שיהיה זול מאוד ולא משנה אם הוא קצת דפוק או עם יש בו שקעים... במילא אתה תדפוק אותו.. (ככה זה!) תזכור את זה טוב מאוד!! - כמה שהגלשן יהיה יותר מתאים לך! אתה תלמד יותר מהיר ותגיע לרמה יותר מהר! *וגם שבהתחלה הגלשן יהיה רחב יחסית למבנה גוף שלך... אל תיקנה גלשן צר! תקנה רחב יותר מהגוף!!!

וואלה,תודה

ראיתי אנשים שמוכרים גלשנים מלפני איזה 10 שנים באיזה 300-400 שקל,אבל זה היה נראה לי זול מדי...אפשר לקנות ממישהו שכותב פה לדוגמה בלוח הודעות?אפשר לסמוך עליו שאני לא אקבל גלשן דפוק לגמרי? כי באמת אני לא צריך משהו טוב,אבל עדיין שיהיה גלשן :)

TKone

New member
אח שלו... כנננסס לכאן

אח שלו... גלשן מלפני 12 שנה לא שווה 200 שקל!! שלא יעבדו עליך!! גלשן משנת 93 ומטה לא שווה את זה... אלא אם הוא האמת המצב ממש מעולההה!! וגלשן כזה שווה 200 שקל עם הליש ועם הכל.. שלא יקשקשו אותך.. למה ליש חדש יעלה לך כבר יותר מהגלשן עצמו... 50 שקל זה אולי זול מדי!! 400 זה לא ממש מעט... אפשר לסמוך.. וחוץ מזה קודם תראה אותו לפני שאתה קונה ותבדוק שהמצב שלו בסדר!!

למעלה